Minden irányból hangosak a vuvuzela alakú luxushangszórók

Címkék: luxus, hangszóró, high-tech

Eszközök:Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Deluxe Magazin

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

Philippe Starck dizájner és a vezetéknélküli eszközöket gyártó Parrot Zikmu néven dobta piacra az ismerős külsejű, 340 ezer forintos hangfalakat.


Dizájner hangfalak
A Parrot piacra dobta a 2008 óta fejlesztett, minimalista stílusú hangszóróit, amelyekhez a francia tervező visszafogott színeket  - hófehér, fekete, gyöngyház szürke és lime - álmodott meg. A vuvuzelára emlékeztető forma először elrettentően hathat - főleg a foci vb emlékei után -, a hangzás azonban a dizájntól idegenkedőket is kárpótolja; a Zikmu hangszórók a legmodernebb technológiával készültek, ami garantálja a legtisztább hanghatást.

A Parrot saját fejlesztésű NXT technológiája extra vastag membránnal 360 fokban adja tovább a rezgést, a DSP hangprocesszor pedig erősítőknek küldött jelet teszi még tökéletesebbé. A speciális vibrációkat keltő membrán hangja az egész test rezgése által válik élvezetes, valósághű hangokká.

Az egyik hangfalra iPod- (és iPhone-) dokkoló is került, de a muzsika wifi- és Bluetooth-vevőn keresztül is eljuthat bármilyen forrásból a beépített erősítőig, akár számítógépről, akár mobiltelefonról próbálkozunk.

Természetesen a tévére is csatlakoztatható a hangfalpár. A hangszórók piaci értéke 1000 angol font, vagyis 340 ezer forint.

 

 

 

1 komment

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Micike | 2010. július, 31., szombat 11:10:04

Ez a tölcsérformájú hangszóró nem új keletű.A Hammond orgonákhoz gyártott Leslie-ben van 4 darab és ráadásul még forognak is.Attól van a hangszernek utánozhatatlanul gyönyörű és dinamikus hangja.

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5