Vasárnap lesz a 90. Magyar Derby

Címkék: lóverseny, Magyar Derby

Eszközök:Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

MTI - Deluxe Magazin

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

Vasárnap délután ünnepi díszbe öltözik a budapesti lóversenypálya, a Kincsem Park, ugyanis 90. alkalommal rendezik meg a Magyar Derbyt, melyen 14 millió forint lesz a tét.

A legjobb hároméves telivérek 2400 méteres galoppversenyén 15 ló, köztük egy kanca áll a startgépbe - a szervezők tájékoztatása szerint.

Az egyik nagy esélyes Latin Lover, amely tavaly ősz óta nem talált legyőzőre, ráadásul nyergében a jelenkor nemzetközileg legmagasabb szinten jegyzett magyar lovasa, Kerekes Károly ül majd. Legnagyobb vetélytársa a német tenyésztésű Lake Louise lehet, melyet a tavalyi Derby-hős, az olasz Nino Murru lovagol.

MTI

Rajtuk kívül még az ír származású Raphael Santi, illetve Ezüstnyíl lehet harcban a győzelemért. Utóbbira már csak azért is érdemes odafigyelni, mert az elmúlt nyolc évben hat olyan győztes volt, amely Németországban látta meg a napvilágot, s ez igaz rá is.

A belépés ingyenes a 14 órakor kezdődő eseményre, melynek 11 futamos programjában a legjobb kétévesek, a sprinterek, a mérföldesek és hosszú távúak is szerephez jutnak. A kilencedik futam, a Derby 18:15 órakor rajtol majd.

A Derby napján a keretprogram is rendkívül színvonalas lesz. A gyerekeket pónilovaglás, a felnőtteket a lóverseny mellett Derby-koccintás, Overdose-szobor avatás, Nyári Károly és a Summer Sisters, valamint különféle gasztronómiai élvezetek várják, sőt a labdarúgó Európa-bajnokság esti döntőjét is meg lehet majd nézni óriáskivetítőn.

 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5