Utaskísérőnek állt a milliárdos alapító

Címkék: Virgin, fogadás

Eszközök:Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

MTI - Deluxe Magazin

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

Elvesztett egy fogadást, ezért légikísérőnek kellett állnia az AirAsia egyik járatán Richard Bransonnak, a rivális Virgin légitársaság milliárdos alapítójának, akit azonban hamar kirúgtak új állásából, mert kiöntötte a narancslevet.

Branson adott az apró részletekre: szőrtelenítette lábát, kirúzsozta száját és piros szoknyát húzott, amikor vasárnap utaskísérőként megjelent az AirAsia Ausztráliából Malajziába tartó gépének fedélzetén. Tony Fernandes, a légitársaság feje - akivel a fogadást kötötte - azonban a hatórás utat követően eltanácsolta a "stewardessi" munkától Bransont, miután az szándékosan narancslevet öntött riválisa ölébe. Mint mondta, Branson egy tizes skálán legfeljebb egy pontot kaphatna teljesítményére."Meg akartam ölni, mondtam, hogy ne merészelje" - utalt arra a malajziai üzletember, hogy brit kollegája szándékosan leöntötte. "Az út egy részében alsónadrágban kellett járkálnom, mert nem volt nálam másik nadrág" - ecsetelte viccelődve.

A két mogul még 2010-ben kötött fogadást arról, hogy csapataik hogyan végeznek a Premiere Leauge-ben. Természetesen mindketten saját csapatuk mellett tették le a garast, Fernandes istállója azonban előrébb végzett Bransonénál.

A Perth-ből Kuala Lumpurba vezető utat követően Branson úgy fogalmazott, mindig is ki akarta próbálni magát légikísérőként, de úgy tűnik, vissza kell térnie mindennapi életéhez. Az útból és az a körüli hírverésből származó pénzzel egy kórházban ápolt gyerekeket segítő ausztrál alapítványt támogatnak.

 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5