Újranyit a golfpálya Budapest szívében

Címkék: golfpálya, Budapest, Academy Golf

Eszközök:Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Deluxe Magazin

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

Az elmúlt pénteken ismét megnyitotta kapuit az Academy Golf Budapest. A golfozók számára így újból elérhető a városközponttól csupán néhány perces autóútra található 9 lyukú akadémiai golfpálya.

Az új üzemeltető, az Accent Hotel Management Kft. már jó néhány létesítmény esetében bizonyított, hiszen a cég 11 szállodája mellett a bükfürdői 18 lyukú championship Greenfield Golf Course, valamint a hévízi Lotus Therme Hotel & Spa szálloda 6 lyukú golfpályájának működését is koordinálja.

Az Academy Golf Budapest az egyik legfiatalabb hazai golflétesítmény, amely nem csak a központi elhelyezkedése miatt lehet érdekes, hanem azért is, mert a 600 négyzetméteres klubházhoz egy 27 állásos kétszintes elütőhely is tartozik. A chipping, pitching és putting greenek mellett a 15 hektáros területen egy több mint 1400 méter hosszú, 9 lyukú par 30-as executive golfpálya is várja a játékosokat. A három Par4-es és a hat Par3-as szakaszt jelentős szintkülönbségek, bunkerek és mesterséges vízakadály, valamint természetes növényzet jellemzi.

Sognophoto

A budai hegyoldal ideális választás azok számára, akik most szeretnének megismerkedni a játékkal. Az új üzemeltető stratégiája, hogy szélesebbre tárja a golfpálya ajtait mindazok számára, akik eddig csak képzeletben kacérkodtak a golf kipróbálásával. A pálya látogatása kiválóan beilleszthető a napi életritmusba, munka előtt vagy akár után is. A nyitva tartás is ehhez alkalmazkodik, hiszen a klub naponta reggel 8 és este 8 óra között várja a játékosokat.

A tanulni vágyókat olyan elismert és szakképzett PGA oktatók várják, mint Makszin Áron, Hahn Árpád és Csikós Gábor, vagy a PGA asszisztens Popovits Barnabás, de a pálya természetesen minden oktató (és játékosa) számára nyitva áll. Az előbbi nevek egyébként ismerősek lehetnek tavalyról a pályára kilátogatók számára, hiszen ők korábban is itt oktattak, sőt a greenkeeper Őri Zsolt szintén visszatért a klubhoz.

Igen komoly munka áll amögött, hogy május elején a golfozók ismét birtokba vehették Budapest legfiatalabb golfpályáját - emelte ki Nád Elvira, az Academy Golf Budapest vezetője. A karbantartási munkálatokat követően azonban most már minden készen áll a játékosok fogadására. A hatékony működés mellett cél, hogy a legmagasabb színvonalon szolgálják ki a golfozókat. Olyan városi golfpályát szeretnénk, ahol lehetőség nyílik egy gyors játékra a pályán, valamint átfogó gyakorlásra az Academy Golf Budapest driving range-én és játékgyakorló területén.

 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5