Hússzor megjárhatta volna a Holdat a világ legtöbbet repülő légi utasa

Címkék: repülés, utazás, rekord

Eszközök:Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

MTI - Deluxe Magazin

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

Egy amerikai férfi az első olyan ember a világon, aki tízmillió mérföldet - tizenhatmillió kilométert - utazott repülőgépen szerte a világban. Személyében mintha csak az Egek ura című filmben, George Clooney alakította Ryan Bingham kelt volna életre.

Thomas Stuker a Los Angelesből szülővárosába, Chicagóba tartó repülőjáraton ünnepelte meg pezsgővel a tízmilliomodik mérföldet - jelentette be hétfőn a United Airlines légitársaság, amelynek a férfi a törzsutasa.

Stuker a tavaly bemutatott film főszerelőjéhez hasonlóan több időt tölt a levegőben, mint a földön. (A filmben Ryan Bingham munkaerő-leépítési szakértő munkájából kifolyólag szinte egész életét a repülőtereken, a gépeken vagy szállodákban tölti.)


29 év alatt lett rekorder

Stuker, akinek gépkocsi-értékesítő vállalkozása van, 29 év alatt 5962 járaton repülte a tízmillió mérföldet, ez a távolság négyszázszorosa a Föld kerületének, illetve hússzor eljuthatott volna a Holdra és vissza. Havi átlagban 29 ezer mérföldet tett meg - első- és business-osztályos prémiumokkal.

Az üzletember azt állítja, hogy a repülőgépen találja meg a nyugalmat, és utazás közben jönnek a legjobb gondolatai. A légitársaság különféle kedvezményekben részesítette hűséges utasát: belépője van a repülőtéri különleges váróba, jegyét első osztályra írják át és még egy repülőgépet is elneveztek róla.

 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5