Bevállalod, hogy társat keresel?

Címkék: pénz, gazdag, társkereső

Eszközök:Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Deluxe Magazin

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

Különösen nehéz helyzetben vannak a párkapcsolatok esetében azok a minőségi életet élő diplomások, akik az élet minden területén magasra teszik a mércét. Sokan az első randevúra is tíz napra előre keresnek helyet a naptárban.

A jómód, a siker nem feltétlenül jelent előnyt a boldog párkapcsolatot kialakítani szándékozók számára. Mintha a munkahelyi sikerek, a biztos egzisztencia olykor éppen gátja lenne az ismerkedésnek - derült ki Bús Tímea, a Duals Társkereső tulajdonosának elmondásából.


A legnagyobb gond, hogy a 25 és 55 év közötti diplomások rendkívül elfoglaltak. Munkahelyükön, vállalkozásukban való helytállás, illetve családi, baráti kapcsolataik ápolása szinte minden idejüket leköti. "Sokszor tapasztalom, hogy sikeres üzletemberek egy-egy első randevúra akár 8-10 nappal előre keresnek helyet a naptárukban - amit pedig illik 3-4 napon belül lebonyolítani -, mondja Bús Tímea.
Nem mindig könnyű párt találni

Pedig ha bezárul a baráti kör, alig-alig van lehetőség új kapcsolatok kialakítására a szakértő tapasztalatai szerint. A Duals Társkereső irodájában mindenki nevével, sokszor arcával, foglalkozásával vállalja fel életét. Persze itt is vannak, akik státuszuk, foglalkozásuk speciális jellege miatt rejtőzködnek.

"Sok vidéki vállalkozó, köztisztviselő nálam ismerkedik, mert itt nem az állásuk miatt keresik a társaságát. Itt mindenki önmaga lehet, szinte beolvadva a többi hasonló érdeklődési körű, hasonló életminőséget kereső, hasonló értékrendet képviselő társkereső közé."

Az iroda fennállása óta több házasság, három kisbaba is született, amit különösen fontos eredménynek tart Bús Tímea. Legbüszkébb arra, hogy tucatnyi pár úgy talált egymásra, hogy hallgattak rá, és adtak bemutatkozási lehetőséget egymás számára (bár első körben nem akartak kezdeményezni). Azok, akik reálisan látják önmagukat, készek kompromisszumokra, előbb-utóbb párra lelnek. Ehhez általában 4-5, a társkereső elvárásainak megfelelő randevúpartnerrel kell megismerkedni. A speciális élethelyzetben lévőknek az iroda által kidolgozott úgynevezett társvadász módszer nyújt ismerkedési lehetőséget. A társvadászok számára a társjelölt felkutatására többek között hirdetéseket tesznek közzé, sok-sok szálat és társaságot megmozgatva jutnak el a bemutatásokig.Az iroda által szervezett sajtótájékoztatón két új társvadász felhívását tették közzé, egyikükről sem tudja környezetük, hogy társat keresnek. 

A 48 éves, nőies Tatjana (álnév) a férfiak között versenyezve is sikeres üzletasszony. Polgári értékrendű, klasszikus neveltetésű, társasági életet élő ötvenes férfit keres számára az iroda.

Nebojsa (álnév) a negyvenes évei elején járó menedzser, aki az újrakezdéshez keres diplomás partnert. Számára az okozza a legnagyobb nehézséget, hogy elfoglalt felsővezetőként nem tud hol udvarolni.

Bármennyire is nehéz, korántsem lehetetlen társra lelni. Bús Tímea szerint ehhez egy dolog mindenképpen szükséges: elfogadni azt, hogy ezen változtatni szeretnénk, és megragadni minden ismerkedési lehetőséget, ami csak adódik számunkra, akár egy társkereső iroda, akár egy barát hozza az esélyt az új ismeretségekre.

 

 

 

1 komment

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Kata | 2010. június 27., vasárnap 19:59:14

Pár hónapja regisztráltam a Duals-ban, ott ismertem meg ŐT. Már 4 hónapja egy pár vagyunk :) Köszönöm! Kata

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5