Soha nem látott sebességgel pörög a Tag Heuer új órája

Deluxe Magazin

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

A világ legrangosabb órakiállításán, Baselban mutatták be a Tag Heuer cég legújabb csodaóráját. A bemutatót százezer követték a Facebookon.

A Tag Heuer Mikrotimer Flying 1000 Concept kronográf az első értékelések szerint megérte a várakozást: az óra ezredmásodpercnyi pontossággal képes mérni az időt. Erre még nem volt példa mechanikus óránál. A szerkezet legkisebb mutatója (a kis számlapon) egy másodperc alatt tízszer fordul körbe.

Tag Heuer
A zöld mutató nagyon pörög

A századmásodperceket a nagy számlap egyik külső ívén lévő skáláról lehet leolvasni. Vagyis egyetlen szempillantás alatt, különösebb erőfeszítés nélkül mérhető az idő ezredmásodpercnyi pontossággal. Annyi biztos, hogy valóságos csodáról van szó, a technikai részletek is rövidesen napvilágot látnak.

Úgy tűnik, Jean Christophe Babin, a Tag Heuer vezérigazgatója nem túlzott, amikor télen Genfben azt mondta, az új koncepció óra technológiai jelentősége körülbelül akkora az óraiparban, mint az űrkutatásban a Marsra szállásé. Akkor egy olyan órát mutatott be, amely a századmásodperceket méri. Arra mondta, hogy annak a jelentősége akkora, mint a Holdra szállásé volt.

 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5