Az egész test alakformálása heti fél óra edzéssel

Címkék: Speedfitness, edzés, fogyás

Eszközök:Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Deluxe Magazin

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

Amikor a testedzés hiányát firtatják, általában az időhiányt hozzák fel okként a megkérdezettek. Németh Dorottya fitneszvilágbajnok szerint gyorsan is le lehet fogyni, mindössze heti 30-40 perc edzéssel és a Speedfitness módszereinek segítségével.

Az időhiány, a lassan mutatkozó eredmények okozta lelkesedésvesztés miatt sokan feladják, hogy feszes, szépen formált, egyenes tartású, karcsú alakjuk legyen. A Speedfitness ezt a szemléletet kívánja megreformálni.

Sőt, Németh Dorottya fitneszvilágbajnok szerint nemcsak ezt, az emberek testedzési szokásait és ezzel a teljes fitneszszektort megújítja az elektromos impulzusokat az izomépítésben felhasználó fitneszgép.

Speedfitness
Heti negyven perc edzésre mindenkinek van ideje

Az eredetileg űrhajósoknak kifejlesztett Speedfitness multi-edző az egész testet érő elektromos impulzusok segítségével olyan intenzív izom-összehúzódásokat hoz létre, amilyeneket csupán koncentráció és súlyzók segítségével nehéz lenne kivitelezni. Mivel a testizomzat 90 százalékát egyszerre éri a stimuláció, nem kell külön-külön minden egyes izomcsoporton a megfelelő számú és intenzitású mozgássort végrehajtani - az edzés időtartama 15-20 percre korlátozódik.

Az EMS technológia közvetlenül az izmokat stimulálja, az inak és ízületek nem kapnak terhelést, így elkerülhető a sérülés veszélye is.

Speedfitness
Mosolyogva is lehet fogyni

Az impulzusok olyan mélyre hatolnak, hogy még a mélyen fekvő, stabilizáló izmainkat is eléri, ezáltal állítólag hatékonyan veszi fel a küzdelmet még a gátizom-gyengeség, az inkontinencia és a hátfájás tüneteivel is.

Természetesen fogyni is hatásosan lehet a módszerrel, a Speedfitness a termék készítői szerint intenzív edzése szokatlanul gyorsan segíti az optimális zsír-izom-arány kialakulását. Amint ez megtörtént, az izmok gondoskodnak róla, hogy még nyugalmi helyzetben is szénégető kemenceként működjön szervezetünk, azaz több lesz az energiafelhasználásunk. A módszerrel természetesen nem body buildereket idéző kinézetet kapunk, de szálkás, áramvonalas testet mindenképpen elérhetünk, rövid idő alatt - állítják a Speedfitnesst népszerűsítő szakértők.

A kellemes izommunkára hasonlító tréning alatt több mint egy másfél-két órás kemény konditermi edzés hatásfoka érhető el és elegendő csupán egy héten kétszer edzeni, hogy ki tudja pihenni az izomzat a megterhelést.

Kipróbáltuk

Mi is kipróbáltuk az edzést, és az impulzusok hatásfoka ezen egyetlen alkalom után sem volt megkérdőjelezhető. Személyes, negyed órás próbálkozásunk alapján elmondhatjuk, hogy három nappal a mini edzés után is komoly izomlázat tapasztaltunk, annak ellenére, hogy a sportolás nem alkalmi jelenség az életünkben.

Az izom a konnektorból szlogen, amellett, hogy vicces, és van némi alapja, azért mégsem tűnt teljesen helytállónak, hiszen a tréning alatt személyi edző segítségével valóban "fizikai munka folyt", és negyed óra alatt sikerült egy egyórás spinning-edzéssel felérő izzadást produkálni. 

Azoknak, akik irtóznak a komolyabb erőlködéstől, kinectes Xbox-játék könnyíti meg a fogyás és formálódás ebben az esetben nehéznek csak arcpirulás mellett nevezhető perceit.

 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb
Wellness kereső

Szabadszavas keresés településnévre

Összetett keresés

Település

Wellness típus

Besorolás

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5