Silvio Berlusconi bombázó barátnői - fotókkal

Címkék: Silvio Berlusconi, barátnő

Eszközök:Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Deluxe Magazin

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

Silvio Berlusconi Olaszország miniszterelnöke nemcsak vagyonáról és befolyásáról híres, de a legtekintélyesebb barátnőhálózat fenntartásának címére is könnyen pályázhat. Lássuk, kiket szédített el az évek során.

Silvio Berlusconi házassága is ráment nőcsábász hajlamaira, az olasz miniszterelnök persze nem feltétlenül atléta külsejével csábította el a nálánál évtizedekkel fiatalabb hölgyeket.

A világ egyik legbefolyásosabb milliárdosának szerelmi élete meglehetősen sok botrányt kavart, hódításai közül a legérdekesebb talán Nicole Minetti volt, akivel az ellene intézett támadás után találkozott. A hölgy ugyanis fogászasszisztensként dolgozott azon a klinikán, ahol Berlusconi javíttatta fogsorát, plusz adalék, hogy a hölgy korábban sztriptíztáncosként kereste a kenyerét. Nemsokára pedig Berlusconi megkérte, hogy képviselje pártját a választásokon.


Graziana Capone, "Puglia Angelina Jolie-ja" Berlusconi televíziós imidzsének feljavítására nyert felvételt. Később őt is lehetséges képviselőjelöltként jelölte meg a milliárdos.

A 18 éves Noemi Letitzia még iskolásként került bele a politikus hálójába. A lány papinak szólította az elnököt, és arról lett híres, hogy egy 6000 euró (1,7 millió forint) értékű gyémánt nyakláncot kapott Berlusconitól.

Barbara Matera, a 28 éves showgirl volt az egyetlen, aki végül valóban indult Berlusconi pártjának színeiben, mint képviselőjelölt. A tévés műsorvezető egykor a Miss Italia szépségversenyen is feltűnt.

Camilla Ferranti csaknem meztelenül szerepelt naptárakban és magazinokban, valamint olasz szappanoperákban, nem mellesleg szintén politikusi pályát ígért neki a miniszterelnök. Angela Sozio az olasz Big Brotherben szerepelt, később pedig Berlusconi nyaralójában tűnt fel. Eleonora Gaggioli tévésztár szintén a politikusi hárembe tatozott.

A legsikeresebb Berlusconi kedvencei közül a 33 éves Mara Carfagna lett, aki miniszteri posztot is kapott. Korábban naptárfotózásokon vett részt, és szépségversenyeken indult.

Eleonora és Imma De Vivo az olasz Survivorban tűntek fel, és persze Berlusconi társaságában is számtalanszor látták őket.

Elena Russo a hírhedt Berlusconi-felvételeken is szerepelt, mint "kicsi pillangó", a kormányfő neki is munkát kért az egyik tévéproducer barátjától. A felvételek nyilvánosságra kerültek.

Veronica Lario volt a miniszterelnök legsikeresebb hódítása, 20 évig volt Berlusconi felesége az egykori sztriptíztáncos. Először egy bárban találkoztak, és annak ellenére létesítettek intim kapcsolatot, hogy Berlusconi akkor nős volt.

 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5