Rekordáron kelt el egy Birkin-táska

Címkék: árverés, Brikin,

Eszközök:Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

MTI - Deluxe Magazin

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

Rekordáron, 63 800 euróért (18,45 millió forintért) kelt el egy párizsi liciten egy Birkin-táska, amelyet anyaga és színe tesz különlegessé.

A Hermés divatház 2006-ban készült portékáját bordás krokodil bőréből varrták. A táska trikolór: narancs, izzó vörös és rózsaszín. Az árverést megelőzően értékét 40-50 ezer euróra becsülték, a licitet végül ennél is magasabb áron ütötték le. Az árverést még május 21-én tartották. A 63 800 euró rekordot jelent - közölte aukciót szervező Artcurial ház, amely nem fedte fel a vevő kilétét.

-

A korábbi rekordot is egy Birkin-táska érte el: 2011-ben egy bordás krokodil bőréből készült rózsaszín retikül 61 ezer euróért kelt el a Gros & Delettrez párizsi árverésén. Az Artcurial tavaly júliusban szintén 61 ezer euróért adott túl egy farmerkék és szintén bordás krokodil bőréből varrt Birkin-táskán Monacóban.

2007-ben 74 ezer eurót fizettek egy Birkinért, az azonban magáé Jane Birkin énekesnőé volt, és alá is írta. A táskáért adott összeget jótékony célra fordították.

A Hermés az 1980-as években jelent meg a piacon a Jane Birkin ihlette táskáival, amelyek azóta óriási népszerűségnek örvendenek, borsos áruk miatt azonban csak kevesen engedhetik meg maguknak.

 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5