A Peroni Budapestre is megérkezett

Címkék: sör, prémium, márka, Peroni, Magyarország

Eszközök:Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Deluxe Magazin

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

2010 tavaszán egy újabb olasz prémium márka válik elérhetővé Magyarországon, ezúttal az italok köre bővül. A Peroni Nastro Azzurro söre különleges delegációval érkezett Budapestre.

2010. március 25-én az olasz gyártó megnyitotta üzletét, az Emporio Peronit az Andrássy út 31. szám alatt. Az üzlet megnyitóján Osvárt Andrea Olaszországban élő színésznő, Gianni Annoni olasz étterem-tulajdonos és Tombor Zoltán Milánóban élő divatfotós adta át az első Magyarországra érkező Peroni Nastro Azzurro sör szállítmányát.


2010 tavaszán tehát egy újabb olasz prémium márka válik elérhetővé Magyarországon. A gyártó szerint a kiváló ízlés és a stílusérzék az olaszok veleszületett tulajdonsága, az egyszerűséget az eleganciával és a magas minőséggel ötvözték.

A Peroni olyan olasz stílusikonok közé sorolja magát, mint a dizájntárgyakról, dekoratív konyhai eszközökről elhíresült Alessi, a divatvilág meghatározó brandje, az Armani és a Gucci, valamint a Ferrari sportautógyártó.

A Peroni sörmákát 1846-ban alapították az olaszországi Vigevanóban. 1864 óta a központja Rómában található. A 19. század végén és 20. század elején a márka kezdett a legkiemelkedőbbé válni az olasz kínálatban. A Peroni sör 4,7, a prémium kategóriás Nastro Azzurro pedig 5,1 százalékos.

 

 

 

2 komment

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Dem | 2010. április 24., szombat 15:45:34

Én ma ittam először Nastro Azzurro-t - :D Bejött, faya volt, de a citromos Gössert és a Sopronit nem válthatja le semmilyen kf-es importcucc

Peroni | 2010. március 27., szombat 19:02:50

Vegre utolertuk Romaniat.

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5