Pálinka Piknik, mindenki mindenkiéből

Címkék: Pálinka Piknik, pálinka, rendezvény

Eszközök:Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Deluxe Magazin

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

Különleges pálinkás eseményt szerveznek április 30-ára, a Pálinka Piknikre egyetlen nagy főzde sincs meghívva. Mindenki, aki eljön a rendezvényre, magával hozza a kedvenc párlatát, és így az ismerkedésre is remek lehetőség nyílik. A cél, hogy a házi pálinka is szerephez jusson. Ráadásul a Pálinka péntek 2010 alkalmából olcsóbban vásárolhatjuk meg a kedvenceinket.

A majálisra bemelegítő Pálinka Piknikre nem hívnak főzdéket, nem sül majd a lacipecsenye. Mindenkit arra biztatnak, hogy hozza el kedvenc pálinkáját és kínálja meg a többieket.
 

Poharat is tanácsos vinnünk

A kérdésre, hogy mindezt miért épp a Budapesti Pálinka Fesztivál előtt egy héttel szervezik meg, a szervezők azt válaszolták, hogy noha évek óta szerveződnek a pálinkafesztiválok, ahol a kínálatból mindig hiányzik valami, mégpedig a sokat emlegetett házipálinka. A HP, ami a saját nagyapánké, a saját gyümölcsfájáról, amit a saját kezével, a saját garázsában, a saját kupicájából ivott. Ezeket lehet kipróbálni a nagy nevek bemutatója előtt.

Helyszín az V. kerületi Városháza Park, az időpont 2010. április 30. este 7 óra. A piknik további hozzávalói ezen az oldalon találhatók. Fejdíszekkel jelezhetjük, milyen ízű párlat van nálunk, ezek innen letölthetők.

A Pálinka Piknikre vitt kedvenceinkhez a hétvégén olcsóbban hozzá is juthatunk, a belvárosi Mesterpálinkák kereskedés szokásos negyedévi Pálinka péntekén 15 órától 19 óráig minden pálinkát 25 százalékkal olcsóbban vásárolhatnak meg az ital kedvelői a Zrínyi utcában.

 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5