Félmillióért olyan fiatalok maradhatunk, mint Madonna

Címkék: oxigénterápia

Eszközök:Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Deluxe Magazin

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

Félmillió forint körüli összegért bárki részt vehet Michelle Peck, Madonna és számos más híresség kozmetikusa által összeállított különleges fiatalító programon.

A kezelést, ami az Intraceuticals cég Oxigén Feltöltéses arckezelésén alapul, az olaszországi L’Albereta szőlőbirtokán található kúriában tartják. A botoxszal szemben az Oxigén Feltöltés egy természetes összetevőkből felépülő fiatalító megoldás, mellékhatások nélkül. Az alacsony nyomású oxigén segít az öregedést gátló anyagokat, hylauronsavat, valamint vitaminok és antioxidánsok kombinációját a bőr minden rétegébe eljuttatni. Hatásaként azonnal hidratált, telt, világos bőrfelületet kapunk.

raro.travel
A l'Albereta kúria

A L’Albereta üdülőkomplexuma korlátozott ideig egy háromnapos, Oxigén Hadművelet fantázianevű programot indít, amelynek célja, hogy a résztvevők megszabaduljanak ráncaiktól, a felhalmozódott méreganyagoktól, különös tekintettel az arcon, a dekoltázson és a kezeken található bőrfelületekre. A hagyományos oxigén feltöltést aromaterápiás inhalációk és speciális nyirokmasszázs egészíti ki.

Emellett a résztvevőket bevezetik az ősi indiai Pranayama légzéstechnikáiba, ami tisztító és nyugtató hatással van a testre. Az étkezésért a legendás vidéki olasz étterem, a Gualtiero Marchesi konyhája felel, amely külön ezen alkalomra állította elő alacsony zsírtartalmú, antioxidánsokban gazdag menüjét.

Az Oxigén Hadművelet mindössze 2011. szeptember 15-ig elérhető, ára 1650 euró, hozzávetőleg 435 ezer forint, amely tartalmazza a kezelések és az étkezés árát, a szobáért azonban már külön kell fizetni, éjszakánként 50 ezer forint körüli árat.

 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Legfrissebb
Wellness kereső

Szabadszavas keresés településnévre

Összetett keresés

Település

Wellness típus

Besorolás

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5