Deluxe főoldal

Magyar vállalkozói összefogás Overdose sikeréért

Címkék: Overdose, versenyló, futam

Eszközök:Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

MTI - Deluxe Magazin

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

A világhír felé tartó magyar versenyló, Overdose sikere érdekében megalakította, pontosabban átalakította az Overdose Vagyonkezelő Kft.-t a CIG Pannónia Életbiztosító, az EUROINVEST, a KÖZGÉP, a Mol és az OTP Bank - jelentette be Járai Zsigmond, a CIG felügyelő bizottságának elnöke a pénteki budapesti tájékoztatón.

Az Overdose Vagyonkezelő Kft. januárban alakult, egyetlen apportált vagyona a 1,5 milliárd forintra értékelt versenyló, ami eszmei érték - közölte Mikóczy Zoltán, a versenyló tulajdonosa.

MTI
Overdose csak magyar színekben indulhat


Járai Zsigmond elmondta: az Overdose Vagyonkezelő Kft. 400 millió forinttal alakult, ennek 50 százalékát, 200 milliót fizetett ki a most betársult öt vállalkozás, amelyek egyenként 10-10 százalékos tulajdonrészt szereznek. Hozzátette, hogy az öt vállalkozás a most befektetett összegen kívül egyéb módon is hozzájárul Overdose szponzorálásához.

A megállapodás szerint Overdose csak magyar színekben indulhat, a versenyló promóciós és reklámjoga a tulajdonosokat illeti. Overdose tartását és versenyeztetését Mikóczy Zoltán fizeti, és Mikóczyt illeti meg  a versenydíj-bevétel is.

A megállapodás végül rögzíti: a tulajdonosok között egyhangú szavazat szükséges a ló átruházásához, reklámjogának harmadik fél számára történő értékesítéséhez.

Mikóczy Zoltán Overdose idei programjáról elmondta: egy-két felvezető májusi verseny után  az angol Royal Ascot-i  derbi megnyerése a cél. Az elképzelés szerint az extraklasszis belga Cristophe Soumillon zsoké lovagolja majd Overdose-t.

A reformkor szellemét idézve, "társulj és fogj össze magyar az ország érdekében" jegyében állt össze az itt jelenlevő öt társaság - mondta Demján Sándor, a VOSZ elnöke, az EUROINVEST Zrt. elnöke. Hozzátette: nem a közvetlen profitszerzés indokolja a befektetést, hanem  Magyarország értékeinek megőrzése.

Hernádi Zsolt, a Mol elnök-vezérigazgatója és Wolf László, az OTP Bank vezérigazgató-helyettese egyaránt arról beszélt, hogy fontos nemzeti célokért érdemes összefogni, anyagi áldozatot is hozni. Wolf László emlékeztetett arra is, hogy az OTP Bank évek óta támogatja a lovassportot.

 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5