Deluxe főoldal

Overdose elveszítette a veretlenségét

Címkék: Overdose, , lovas

Eszközök:Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

PannoniaOverdose.hu

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

Overdose-t nyolc percen keresztül próbálták betenni a startgépbe. Ez alatt háromszor is ledobta lovasát, Christophe Soumillont. Végül hetedik lett Baden-Badenben.

A Pannoniaoverdose.hu szerint sok más versenyen, ha nem egy ennyire szeretett lóról lett volna szó, már rég elengedték volna nélküle a mezőnyt, miután háromszor is levetette magáról a zsokéját, Christophe Soumillont. Ugyan a versenyt taktikusan kezdte, de érezhető volt, hogy ez a közjáték túl sokat vett ki belőle, a győzelemre esélye sem maradt.

pannoniaoverdose.hu
A mezőny a végére elhúzott Overdose mellett

Christophe Soumillon sérülést szenvedett, annak mértékét egyelőre mi sem ismerjük, csak annyi bizonyos, hogy a még hátralévő futamát emiatt lemondta.

Mikóczy Zoltán közvetlenül a verseny után elmondta, nagyon örült volna, ha a starter Overdose nélkül engedi el a versenyt, mert lova erejét teljesen elvették a történtek, ezért nem bírta az utolsó 200 métert. Az eredményt így is tudomásul veszi, bár jelen pillanatban nem tudja, azt mennyire befolyásolta Soumillon sérülése, akit utána a mentők megvizsgáltak, és a következő két versenyben nem is tudott részt venni.

Noha Mikóczy az erős mezőny miatt óva intett korábban mindenkit a túlzott elvárásoktól, ennek ellenére külföldön is minden lap Overdose-zal volt elfoglalva. a francia lóverseny napilap, a Paris Turf is címlapon foglalkozott vele, a ló szerepelt a Sport Welt borítóján. A helyi napilap, a Badisches Tagblatt sportmellékletének első oldala is vele indult, és Overdose-zal reklámozták az idei Baden-Badeni Nagyhét ingyenes terjesztésű reklámkiadványát.

 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5