Óriási sikert ért el Overdose a Royal Ascoton

Címkék: , futam, Overdose

Eszközök:Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Deluxe Magazin

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

Negyedik lett óriási futással, szoros versenyben Overdose az ascoti versenyen. Az angol Prohibit, valamint egy ausztrál és egy hongkongi ló után ért célba. 16 110 fontot ér a győzelme.

Nem sok esélyt jósoltak neki, és nem szerepelt a befutók között sem, mégis kiváló rajt után az élmezőnyben sikerült maradnia Overdose-nak. Az angol tulajdonú Prohibit, valamint egy ausztrál és egy hongkongi ló után ért célba negyedikként. A magyar ló szinte végig vezetett, és csak az utolsó 300 méteren sikerült beelőzniük őt a dobogósoknak.

mti
Hatalmas sikerként értékelik a helyezését

A helyezése így is óriási sikernek számít, hiszen komoly egészségügyi gondok után állt starthoz, ráadásul a szakértők sem jósoltak neki sok esélyt. 16 110 fontot ér a győzelme.

A hatéves angol telivér első 12 versenyét megnyerte, majd súlyos, pályafutását veszélyeztető sérülést szenvedett 2009-ben. Miután felépült a savós patairha-gyulladásból, 2010 augusztusában - 14 veretlen futást követően - kikapott Baden-Badenben. Azóta április 17-én, a németországi Hoppegartenben versenyzett először, ahol ismét régi önmagát mutatta: meggyőző stílusban futva, új pályacsúccsal nyert. A magyar ló legutóbb május 21-én versenyzett, és hetedik lett a Temple Stakesen, a Haydock Parkban.

Mikóczy Zoltán többségi tulajdonos a múlt héten jelentette be, hogy megint Andreas Suborics lesz majd Overdose lovasa, aki mindkét idei versenyen - Berlinben és a Haydock Parkban - vitte, és akivel legnagyobb sikereit aratta 2008-ban - Hamburgban, Baden-Badenben, Párizsban és Rómában.
    
Overdose ascoti 1000 méteres versenyét, a Group I-es King's Stand Stakest ma, magyar idő szerint 16.05-kor futják, a futamot élőben közvetíti a Sport M televízió. A szétosztásra kerülő pénzdíj 300 ezer font (90 millió forint).

 

 

 

1 komment

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Bármi Áron | 2011. június 14., kedd 18:00:39

Megint megverték. Ennyi.

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5