Nem költenek a magyar nők a szépségre

Címkék: krém, nők, kozmetikum

Eszközök:Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Deluxe Magazin

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

Egy friss magyarországi piackutatásából kiderült, hogy a magyar nők többsége havonta kétezer forintnál alacsonyabb összeget szán arcbőrének ápolására. Egyedül a 30-39 év közötti nők azok, akiknek 16 százaléka akár 5 ezer forintot is elkölt erre a célra.

A felmérés eredményei szerint az idősebbek költenek a legkevesebbet - a 40 év felettiek egyötöde egyáltalán nem áldoz, vagy nem tud áldozni a ráncok elleni küzdelemre.

Az 1000 főt megkérdező kutatás válaszadóinak 70 százaléka nyilatkozta azt, hogy havonta 1-2 ezer forint között költ az arcápolásra, egyedül a 30-39 év közötti nők azok, akiknek 16 százaléka akár 5 ezer forintot is elkölt erre a célra.  


A 30-39 év közöttiek többet költenek

Ma az arckrémek átlagos ára 2500-3000 forint között van, ami a magyar nők többsége számára megfizethetetlen - emeli ki az eredmények kapcsán Enikő Fülöp, a kutatást szponzoráló Farmec kozmetikumgyár magyarországi értékesítési igazgatója, aki szerint a gyártók számára a jelenlegi gazdasági helyzetben a legfontosabb, hogy megtanulják, hogyan kell minőségi termékeket kedvező áron előállítani.

A kutatást az NRC végezte, online kérdőíves felmérés segítségével. Az eredmények a 18-49 éves lakosságra reprezentatívak nem, korcsoport, végzettség és lakóhelytípus jellemzők alapján.

 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5