Narancsbőr elleni házi szerkezet egy lakás áráért

Címkék: narancsbőr, cellulitisz, D-Actor, Madonna

Eszközök:Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Deluxe Magazin

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

A karfiol nem válogat. Nem csak a tányéron tűnhet fel, szégyentelenül megtelepszik nők sokaságának testén is. Kisebb vagyonokat lehet költeni a visszaszorítására mindenféle krémek és kezelések formájában, de ha a legújabb cellulitisz elleni házi szerkezetre, a D-Actorra szeretnénk beruházni, akár 50 ezer fontot, átszámítva 15 millió forintot is fizethetünk. Madonna már megtette.

A narancsbőr és karfiolültetvények néven is "becézett" jelenség megszüntetésére, megelőzésére nők milliói költenek világszerte komoly összegeteket. Csak Nagy-Britanniában évi 56 millió fontot (17 milliárd forintot) áldoznak a nők a cellulitisz elleni harcra. A svájci gyártmányú D-Actor az ígéret szerint kombinált hanghullám (AWT - acoustic wave therapy) segítségével feszesíti a kötőszövetet, mégpedig mindezt komolyabb fájdalom nélkül.

dailymail.co.uk
Otthonra luxus

A kozmetikai berendezés nemcsak sokat ígér, sokat is ér, kereken 50 ezer fontért (15 millió forintért) juthatnak hozzá a gazdag és narancsbőrtől irtózó vásárlók, köztük Madonna is. A brit Daily Mail információ szerint ugyanis a Londonban élő sztár, aki köztudottan a fitnesz-életmód és a külseje megszállottja, már fel is állíttatott egy D-Actort otthonában.

Az anyagcserét is stimuláló szerkezet fő alkalmazási területei között a has, combok, fenék és kar szerepel, és állítólag azoknak is komoly segítséget jelent, akik bár rendszeresen sportolnak, mégis kénytelenek elviselni a narancsbőr jelenlétét.

Francesco Canonaco professzor, aki az olaszországi Capri Palace Hotel Capri Beauty Spa szépészeti központjának vezetője (páciensei között szerepel Gwyneth Paltrow és Liz Hurley is), úgy véli, a szerkezet nemcsak hatásos, hanem hosszú távú megoldás is.

Akárhogy is, a magas árnak köszönhetően, a professzor állításának helyességét valószínűleg csak kevesen tapasztalhatják csak meg, legalábbis otthon, egy saját, különbejáratú D-Actor segítségével.

 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb
Wellness kereső

Szabadszavas keresés településnévre

Összetett keresés

Település

Wellness típus

Besorolás

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5