Modellt állt a hercegnő

Címkék: modell, hercegnő, király

Eszközök:Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Deluxe Magazin

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

Zara Philips egy 12. századi kastélyban állt modellt a Musto márkának. Nem estélyiket vagy ékszereket, egyszerű szabadidős ruházatot reklámoz a hercegnő, aki szerint ez a stílus jobban is illik hozzá.

A Musto márkának készült képeket egy egész napos fotózás során készítették a 12. századi, gloucestershire-i Berkeley kastélyban. A hercegnő - hobbijához és munkájához hűen - egy ló társaságában töltötte a fotózás nagy részét, és lovaglóruhát viselt.

dailymail.co.uk
A hercegnő és a ló

Az általa reklámozott kollekció - annak ellenére, hogy a királyi család egyik tagjával reklámozzák - nem kifejezetten drága, a 35 fontos (12 ezer forintos) lovagló toptól a 200 fontos (68 ezer forintos) kabátig minden árkategória megtalálható.

Amikor Zara Philipset megkérdezték, hogy modellként, atlétaként vagy hercegnőként említhetik, gyorsan azt válaszolta, hogy az atlétát érzi csak magának, a másik kettőt elfelejthetik.

dailymail.co.uk
Sejtelmes fények az istállóban

A hercegnő nem először áll a kamerák elé, különféle luxuscégek kampányaiban is többször szerepelt már. Legutóbb Monte Carlóban egy jótékonysági pókeres eseményen készült róla fotó, ami egyébként Anna hercegnő felháborodását is kiváltotta. Zara Philipset lila szaténruhában, arany fülbevalókkal és pezsgővel a kezében fotózták le.

Ahogy a legtöbb modern királyi sarj, Zara Phillips is igyekszik kihasználni származásából eredő kapcsolatait. Ő volt az első királyi sarj, aki "eladta magát", a Land Rover egyik kampányában szerepelt.

 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5