Megnyitják egy hatalmas szilveszteri buli miatt a Queen Elizabeth 2 óceánjárót

Címkék: utazás, hajó, Queen Elizabeth 2

Eszközök:Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

MTI - Deluxe Magazin

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

Több mint három évvel azután, hogy megérkezett utolsó, dubaji állomására, a híres Queen Elizabeth 2 luxus óceánjáró, hamarosan ismét illusztris vendégeket fogad a fedélzetén egy nagyszabású szilveszteri partin.

A QE2 néven emlegetett óriás 2008 novemberében érkezett meg Dubajba. A pazar szilveszteri fogadást egy emirátusokbeli rendezvényszervező iroda intézi, amely élőzenét, tűzijátékot és lézerfényt tervez a különleges estére.

Nespresso
Egy szilveszteri VIP-buli helyszíne lesz

A vendégek többsége személyre szóló meghívót fog kapni, de korlátozott számban jegyeket is fognak értékesíteni. A szervezők ígérete szerint "uralkodóházak tagjai, előkelőségek, hírességek és VIP-személyek" fognak a fedélzetre lépni szilveszterkor, ám sem a meghívottak pontos kilétéről, sem a jegyek áráról nem árultak el részleteket.

Az állami kézben lévő dubaji Istithmar World cég 2007-ben vásárolta meg a QE2-t a Cunard hajótársaságtól 100 millió dollárért. Eredetileg egy vízen lebegő szállodává akarták átalakítani az óceánjárót a város egyik mesterséges pálmaszigete mentén, ám a dubaji gazdasági válság miatt ez a terv meghiúsult. A hajó azóta használaton kívül áll az egyik belvárosi kikötőben.

A QE2 óceánjárót II. Erzsébet királynő avatta fel 1967-ben. A tengeri óriás két évvel később indult első útjára és majdnem negyven évnyi szolgálata alatt legalább 26 földkörüli utat tett.

 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5