Márciusban Bécsbe gyűlnek a világ vezető borászatai

Címkék: Bécs, bor, fesztivál

Eszközök:Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Deluxe Magazin

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

Március 14. és 17. között ismét megrendezik a bécsi Palais Coburgban a nemzetközi World Wine Festivalt. A világ legelismertebb borászatai mellett, nemzetközi hírű bor- és gasztroszakértők, borújságírók, mesterszakácsok és borbarátok találkoznak a palotában.

Négy napra ismét a világ borkultúrájának közvetítőjévé válnak a bécsi Palais Coburg fényűző termei, ahol hamarosan a világ vezető borászatai mutatják be legújabb produktumaikat. A World Wine Festival 2012 idén is a borvilág elitjét látja vendégül, de nem lesz hiány gasztroprogramokban sem.

A fesztivál látogatói egy egész sor különlegességet kóstolhatnak meg, de a különböző témákban indított mesterkurzusokon szintén részt vehetnek. Ezek mindegyikét világszinten is elismert szakértők tartják majd.

coburg.at
A világ minden tájáról érkeznek a borászok

A Palais Coburg idén negyedszer ad otthon a nemzetközi rendezvények, amelyen ezúttal a világ mintegy 60 vezető borászata mutatkozik be. A borfórumon három nap alatt 250 tételt mutatnak be a kóstolóközönségnek.Középpontban a bor és a gasztronómia

Íme néhány, a World Wine Festival 2012 vendéglistáján szereplő borászatok közül: Baron Philippe de Rothschild (Bordeaux & Co), Olivier Bernstein (Burgundia), Terroir al Limit (Spanyolország), Dr. Loosen (Németország), Au Bon Climat (USA), Cloudy Bay (Új-Zéland) és Clarendon Hills (Ausztrália).

Ausztriából a Schönberger, Tschida, Schiefer, Zweytick, Nikolaihof, Kracher és a Wieninger borászatok képviseltetik magukat.

A bor mellett a gasztronómia is szerepet kap a fesztiválon, számos nemzetközileg elismert séfet (köztük Németország egyik vezető mesterszakácsát, a 3 Michelin-csillagos Juan Amadort) hívtak meg a szervezők. A legjobb bécsi éttermek immár hagyományosan ugyancsak bemutatkoznak, így a Heinz Reitbauer/Steierereck, a Restaurant Artner és a Hotel Sacher étterme, a Restaurant Anna Sacher.

 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5