A legkisebb kávégépét mutatta be a Nespresso

Címkék: Nespresso, kávé

Eszközök:Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Deluxe Magazin

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

A Pixie, a Nespresso legújabb modellje tegnap került bemutatásra. Minimális helyigénnyel rendelkezik, és rendkívül rövid idő alatt, a lehető legkisebb energiafogyasztással dolgozik.

A Pixie a legkisebb kávégép a Nespresso kínálatában. Létrejöttét olyan újszerű mechanikai megoldások tették tehetővé, mint az alkatrészek egymásba csúsztatása, így a készülék méretét a fejlesztők a lehető legkisebbre tudták csökkenteni. A kompakt formavilágú gép oldalát eloxált alumíniumból készült borítás díszíti, amelyet az ipari, minimalista stílus ihletett. A hatféle, élénk színben kapható Pixie a Nespresso új, lendületes stílusának előfutára.

Nespresso
Kis mérete ellenére teljes értékű

Amellett, hogy szép és modern, a Pixie egyszersmind a Nespresso legötletesebb kávégépe is - mondták el a bemutatón. Segítségével minden eddiginél gyorsabban készíthetünk kávét, mivel kevesebb, mint 30 másodperc alatt üzemkész állapotba kerül.

A Pixie automatikusan kikapcsol, ha kilenc percig nem használják, ennek köszönhetően kiváló energiafelhasználási mutatókkal rendelkezik. A változó színű háttérfényeivel a gép azt is jelzi, ha készen áll a kávé lefőzésére, vagy ha a víztartályt meg kell tölteni. Harmadannyiszor kell vízkőteleníteni, mint az egyéb Nespresso kávégépeket, és természetesen automatikusan szabályozza a kávé mennyiségét is. A Pixie kávégépbe a Nespresso Grand Cru kapszulák belehelyezése is könnyű.

A gép belseje ugyanis az egyedi Nespresso rendszert rejti. A rendszer 19 bar nyomású szivattyúval ellátott kivonó- és lefőzőegységében úgy szabályozza a paramétereket - a nyomást, valamint a víz hőmérsékletét és mennyiséget -, hogy az elkészült kávé a lehető legtökéletesebb legyen.

A kávérajongók örömére a Pixie kávégépen két, igény szerint akár programozható kávégomb található, így az Espresso vagy a Lungo kávét egyaránt ideális méretű csészében szolgálhatjuk fel. A felhajtható csepegtetőtálcán az eszpresszó és a tejeskávé fogyasztásához optimális méretű csészék is elférnek.

 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5