Javier Bardem a legjobban öltözött férfi

Címkék: Javier Bardem, ruha, divat, lista

Eszközök:Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

MTI

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

Hollywoodi kollégáit háttérbe szorítva Javier Bardem Oscar-díjas spanyol színész lett a GQ magazin szerint a legjobban öltözött férfi.

A folyóirat brit kiadása szerint Javier Bardem a legjobban öltözött férfi, a lap Waris Ahluwalia indiai születésű szikh ékszertervező-színészt sorolta a második, míg Alexander Skarsgardot, a True Blood - Inni és élni hagyni című vámpírsorozat főszereplőjét a harmadik helyre.

mamapop.com
Javier Bardem lett a legjobban öltözött színész

2011 legjobban öltözött férfijei között a High School Musical kedvence, Zac Efron is szerepel, a fiatal színész a hatodik helyet érdemelte ki. Tom Brady, az amerikai futball egyik csillaga a nyolcadik, míg George Clooney a kilencedik lett - derül ki a lap csütörtökön megjelent februári számából. A GQ szerint Clooney - legyen szó akár kávéreklámról vagy a filmvászonról - Hollywood aranykorának hőseit idézi.

A legrosszabbul öltözött férfi Mel Gibson lett, de a magazin nem kímélte Will Smith fiát, Jadent, valamint Axl Rose énekest sem.

A GQ a legjobban öltözött briteket is számba vette, és külön szólt az uralkodóházról is. A királyi családból jelenleg Harry herceget tartják a legjobban öltözöttnek. Harry az ötödik lett a brit férfiak listáján, bátyja, Vilmos a 17. David Beckham labdarúgó a 16. helyre került, míg David Cameron miniszterelnök a 20. lett.

 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5