A szépség ára Budapesten

Címkék: legjobb, szépségszalon, Budapest

Eszközök:Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Mihály Viktória

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

A nyugati országokhoz hasonlóan Budapesten is sorra nyílnak meg a különféle exkluzív szépségszalonok, amik nemcsak a hagyományos kezeléseket kínálják, hanem kibővített szolgáltatásokkal várják az érdeklődőket. Lássuk, mit vehetünk igénybe a legjobb helyeken, és mennyiért.

A mindennapi szépségszalonok mellett egyre több exkluzív szolgáltatásokat nyújtó vállalkozás jön létre, ahol a smink és a szépségápolás csak egy része a széles kínálatnak.
A különböző kozmetikai csomagokon túl ma már személyi stylistot fogadhatunk, párkapcsolati tanácsadáson is részt vehetünk, vagy elkészíttethetjük saját portfóliónkat is. És hogy mennyi is a szépség ára? Nagyjából egy éves kondibérlet, vagy egy fogfehérítés árából finanszírozhatjuk teljes átalakulásunkat és belső harmóniánkat.

Stílus tanácsadás felsőfokon

A Circle 'n Line szépségszalon hazánkban egyedülálló szolgáltatásokat kínál. Ahogy a szalon menedzsere, Zibrinyi Éva elmondta, különlegességük abban áll, hogy "olyan szolgáltatásokat nyújtunk, amik önmagukban esetleg megtalálhatók a magyar piacon is, de így, komplett szolgáltatás formájában, ilyen minőségi és privát szalonkörnyezetben, ilyen professzionális stábbal csak nálunk vehetők igénybe. Párizsban, Milánóban vagy Londonban már megszokott, de nálunk még valódi újdonságot jelentő szolgáltatást nyújtunk."

Circle n Line
Berekai Judit (tulajdonos), Zólyomi Zsolt (parfümőr) és partnere

A szolgáltatásokat alapvetően két csoportra lehet osztani: egyrészt teljes körű smink és szépségápolási tanácsokat kaphatunk szakemberektől, akik megtanítanak például arra, hogy hétköznapi, gyors smink segítségével emeljük ki szépségünket, illetve különleges alkalmakra is felkészítenek. A másik csoport a hétköznapi, üzleti vagy alkalmi stílus kialakítása, ahol profi stylist segítségével átalakíthatjuk teljes ruhatárunkat, portfóliót készíttethetünk, sőt vásárolni is elkísérnek, hogy biztosan a megfelelő ruhadarabokat vegyük meg.

Cirle in Line
A teljes csapat

Ahogy a szalonmenedzser elmondta "az első lépés egy személyes konzultáció, ami során az érdeklődő jobban megismerheti szolgáltatásainkat, illetve mi is pontosabban körülhatárolhatjuk, hogy stílusának megtalálásához melyik szolgáltatásunk vagy szolgáltatáscsomagunk lenne a legnagyobb segítség." És hogy mindez mennyibe kerül? A szolgáltatások árfekvése alkalmazkodik a nemzetközi mezőnyhöz, de természetesen figyelembe veszik a magyar viszonylatokat is. Egy komplett stílusváltás megoldható egy fogfehérítés vagy egy éves edzőtermi bérlet árából.

Circle n Line
Balról jobbra: Gerő Kati vezető stylist, Rajcsányi Éva menedzser

"Kiemelt célcsoportjaink a hölgyek, akik a gyermekvállalást követően visszatérnek a munkába, vagy egyéni karrierépítésük során érkeznek el egy lépcsőfokra, vagy , akiknek számít, hogy életkortól függetlenül megőrizzék magukban az örök nőt. Urak, akiknek fontos a stílusos megjelenés, de nem tudnak jelentős időt szánni a fárasztó vásárlásra. Vállalkozások, akik felismerik, hogy a vállalati arculatot és üzletpolitikát a munkatársaknak megjelenésükkel is tükrözniük kell."

Testi és lelki egyensúly

A Beauty Day, ahogy neve is mutatja, egy egész napos programot kínál, ahol különböző kis létszámú csoportos és egyéni tréningen vehetünk részt. A különleges program helyszíne az exkluzív Ramada Plaza Budapest. Négy csomag közül választhatunk, amik tartalmaznak ebédet, wellness-kezelést, személyes tanácsadást és teljes megújulást is, attól függően, hogy melyik árfekvésű ajánlatot választjuk.

Ramada Plaza Budapest
Örömterapeutával beszélgethetünk

A külső megújuláson túl, a Beauty Day nagy hangsúlyt fektet arra, hogy a lelki egyensúlyunkat is megtaláljuk, így részt vehetünk kapcsolat-tanácsadáson, örömterapeutával beszélgethetünk, kipróbálhatjuk a homeopátiás Bach-virágesszencia hatását, illetve grafológus szolgáltatásait is igénybe vehetjük. Az egynapos kikapcsolódás után a szervezők azt ígérik, hogy új lendületet kapunk a hétköznapokhoz, illetve harmóniába kerülünk önmagunkkal. A csomagok árai 19 990 forinttól indulnak és 49 900 forintig mennek fel, de különböző akciók keretében olcsóbban is hozzájuthatunk.

Harmónia munkatársaknak

Az Eventure Production egy Magyarországon tátongó piaci rést használ ki, ugyanis a céges arculattervezés, a PR és marketingkommunikáció mellett a külső megjelenésre is nagy hangsúlyt fektetnek. A két tulajdonos, Magony Szilvia és Kosztyu Marianna felismerték, hogy milyen sokat számít az alkalmazottak külső megjelenése és viselkedése a mai világban, ezért ehhez alakították az Eventure Production szolgáltatásait is. A BTI (Business Trend Index) Tréning alatt önállóan, kiscsoportos, vagy nagycsoportos foglalkozások keretében beszédtechnikát, etikettet, protokollt tanítanak, illetve az egészséges életmóddal kapcsolatos tanácsokat, valamint hajápolás, smink és stílus útmutatókat kapunk. A tréning célja, hogy kialakítsák a dolgozók egyéni stílusát, ezzel pedig a munkahelyi megjelenésüket a lehetős legjobbá varázsolják, hogy megfelelően képviseljék a vállalkozást.

Eventure Production
Az Eventure Production stábja

Létszámtól függően különböző csomagok közül válogathatunk, ahol az időtartamok is igazodnak az ügyfél kívánságához. A folyamatban sminkes, fodrász, stylist, beszédtanár, parfümőr és külön BTI tréner is részt vesz. Pontos árakat nehéz meghatározni, hiszen függ az elérni kívánt céloktól, a választott tréningcsomagtól és az időtartamtól is.

Környezettudatos szépségápolás

A Metropolitan szépségszalon egyre népszerűbb Budapesten, széleskörű szolgáltatásaival igyekeznek a férfiak és a nők igényeit is maradéktalanul kielégíteni. Számos arc- és testkezelés közül választhatunk, és most itt egy újabb, környezettudatos eljárás is. A SpaRitual egy márkát, illetve egy különleges hozzáállást és gondolkodásmódot takar. "A környezettudatos magatartás a SpaRitual egyik alappillére, ezért a termékek az egyedüli olyan kéz- és lábápolási készítmények, amelyek garantáltan vegán elvek alapján készülnek, valamint teljes mértékben mentesek bárminemű parabentartalmú tartósítószertől."

A fenntartható fejlődést és a környezetvédelmet szem előtt tartó márka minden olyan anyagot igyekszik elkerülni, amik, bár engedélyezettek a szépségiparban, mégis valamilyen káros hatással vannak az emberi szervezetre. 60 perces vegán pedikűr 8200 forint, a különböző kézápolási rituálék 9500 forintba kerülnek, míg a lábápoló rituálékért 12 500 forintot kell fizetnünk.

 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb
Wellness kereső

Szabadszavas keresés településnévre

Összetett keresés

Település

Wellness típus

Besorolás

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5