Elültethetjük a lebomló cipőket

Címkék: cipő, divat

Eszközök:Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Deluxe Magazin

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

Az amszterdami OAT Shoes cipői teljes mértékben lebomló anyagokból készülnek. Használat után el is ültethetjük a lábbeliket, mert a nyelvrészbe rejtett magok a bomlás után ráadásul életet fakaszthatnak.

Az amszterdami OAT Shoes cipői azon túl, hogy minimalista módon szépek, száz százalékban lebomló anyagokból készülnek. Ehhez nagyrészt kendert és speciális lebomló műanyagokat használnak - írja a Bigyologia.hu. A cég filozófiája igen szimpatikus: "Be kell zárnunk a teljes kört és rá kell ébredjünk, hogy szerves részei vagyunk az egésznek."

bigyologia.hu
Használat után ültessük el

A letisztult dizájn és a finom ötletek kombinálásával igazán vállalható termékpaletta lett az alapötletből, ami a "Szűz kollekció" nevet kapta. Azért, hogy a szállítás során a környezetet érő károsodás a legkisebb legyen, a cipők Európában készülnek és egyelőre nem is tervezik a tengerentúli értékesítést.

A forgalmazás még ebben a hónapban indul, és bár az árakról nem esik szó, ez a környezettudatos gyártástechnológia biztosan nem lesz olcsó. És hogy mennyire komolyan gondolják az OAT Shoesnál, hogy ültessük el a már nem használt cipőnket, jól mutatja, hogy az első széria nyelvébe magokat helyez a cég, így tényleg új élet fakadhat a leharcolt lábbelikből.

 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5