Hamarosan érezhetjük Lady Gaga szörnyű illatát

Címkék: parfüm, Lady Gaga

Eszközök:Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Deluxe Magazin

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

Lady Gaga kihasználja a neve ismertségéből származó előnyöket. A hírek szerint 2012-re Monster néven saját illattal rukkol elő.

Stefani Joanne Angelina Germanotta, művésznevén Lady Gaga óriási rajongótábort tudhat maga mögött, ezáltal aztán nemcsak gazdag, de rendkívül befolyásos is.

Armani
2012-ben jön az illata

A művésznő legértékesebb vagyontárgya a neve, amit ezentúl nemcsak a koncertek plakátjain, hanem a parfümériákban is viszontláthatunk. A hírek szerint ugyanis 2012-re megjelenik a Lady Gaga-illat, és mi legalább annyira kíváncsiak vagyunk magára a parfümre, mint a csomagolására. Ennek is hasonlítania kell ugyanis az énekesnő stílusára.

A parfüm neve Monster, vagyis szörny lesz, ezt a Tmz.com nevű online lap derítette ki, szerintük az énekesnő levédette a nevet parfümkészítmények kategóriájában is.

Lady Gaga az elmúlt években gyors ütemben lapátolta a pénzt a bankszámlájára, a világ egyik legfelkapottabb énekeseként 15 millió eladott albummal büszkélkedhet, úgy, hogy mindössze két nagylemeze jelent meg eddig. Mint néhány napja a Times lapban megjelent interjúban elmondta, nem bánja, hogy sokan ingyen töltik le a zenéjét. A legnagyobb előadók 100 millió dollárt (23 milliárd forintot) kapnak egy kétéves turné alatt. Ő pedig nyilván közéjük tartozik.

 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5