Kiretusálták a pátriárka luxusóráját

Címkék: luxus, óra, pátriárka

Eszközök:Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

MTI - Deluxe Magazin

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

Elnézést kért az orosz ortodox egyház Kirill pátriárka manipulált fényképéért, amelyről eltüntették az egyházi vezető - a bloggerek szerint méregdrága - karóráját.

A bocsánatkérésre azután került sor, hogy néhány sasszemű blogger felfedezte, hogy a pátriárka hivatalos honlapján szereplő archív képek egyikén egy nagyjából 30 ezer dollár (6,8 millió forint) értékű Breguet karóra képe tükröződik vissza a fényes asztalfelületről, miközben az orosz ortodox egyház vezetőjének csuklóján nem látható a méregdrága ékszer.


Állítólag egy Breguet karóra volt
   
Az egyház nem tett említést az óráról a közleményében, csupán hangsúlyozta, hogy "durván megsértették a belső etikai elveiket", de már eltávolították az oldalról a 2009-es felvétel meghamisított változatát, és visszahelyezték az eredeti - órás - verziót.
   
"A sajtószolgálat fotószerkesztőségének munkatársai súlyos hibát követtek el, amikor a fényképarchívummal dolgoztak" - hangsúlyozza a csütörtöki közlemény, hozzátéve, hogy az elkövetők meg fogják kapni a büntetésüket. - Elnézést kérünk az oldal minden látogatójától a technikai kellemetlenségért. Működésünk egyik legfőbb alapelve a képek megmásításához használt fotóprogramok teljes mértékű elutasítása".
   
Orosz bloggerek azzal vádolják a pátriárkát, hogy az egyház fejéhez méltatlan fényűző életmódot folytat. Kirill pátriárka tagadja a vádakat. A vele találkozó újságírónak elismerte, hogy valóban van egy luxusórája, amelyet ajándékba kapott, de nem viseli. Állítása szerint az ennek ellenkezőjét bizonyító fényképek csupán "montázsok". A pátriárka szintén nagy port kavaró moszkvai apartmanjával kapcsolatban az egyházi vezető sajtószolgálata azt közölte, hogy az ingatlanban Kirill egyik távoli rokona él.

 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5