Az első fotók a királyi esküvőről

Címkék: király, esküvő, Vilmos, herceg

Eszközök:Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

MTI - Deluxe Magazin

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

Ma délben fogad egymásnak hűséget Kate Middleton és Vilmos herceg. Az egész világ figyeli az eseményeket, a menyasszony ruháját csak a ceremónia előtt pillanthatták meg a várakozó alattvalók és turisták.

Egyetlen hatalmas sátortáborrá alakult péntek hajnalra London belvárosa, ahol a csípősre fordult időjárás ellenére hazai és a világ legtávolabbi zugaiból érkezett rajongók tízezrei várták karneváli hangulatban Vilmos trónörökös és menyasszonya, Kate Middleton esküvőjét.

Vilmos - Károly walesi herceg és a néhai Diana hercegnő elsőszülött fia, aki édesapja után a második a brit trónutódlási sorban - délben esküszik örök hűséget polgári származású kedvesének az angol-brit monarchia ősi londoni koronázó templomában, a parlamenttel szemközt emelkedő Westminster-apátságban.


Ez az utóbbi harminc év legnagyobb társadalmi eseménye Nagy-Britanniában; legutóbb Károly és Diana 1981 júliusában tartott esküvőjét előzte meg hasonló várakozás.

A menyasszony az esküvő előtti utolsó éjszakára az egyik legpatinásabb londoni szállodába, a Buckingham-palotához közeli Goring hotelbe költözött be édesanyjával, édesapjával és testvéreivel együtt. Több mint 150 ezer fontért (45 millió forintért) a padlótól a mennyezetig kitatarozták a lakosztályt. A falakra négyzetméterenként 500 fontba (155 ezer forint) kerülő selyemtapéta került, a két fürdőszobában vízálló televízió nézhető a kádból, a szobákat pedig nemes porcelánok, festmények, kézi gyártású tölgyfa bútorok díszítik. Nagyjából hatmillió forintba került az itt töltött éjszaka a Middleton családnak. Emellett Kate esküvői ruhakölteménye 30 ezer fontba, 8,9 millió forintba kerül. Az esküvő teljes költségvetése nagyjából 7,5-9 milliárd forint lesz majd.


Tegnap átadták a londoni magyar nagykövetségen azt a díszes herendi étkészletet, amelyet a magyar állam - és személyesen Schmitt Pál államfő - ajándékozott Vilmos brit trónörökösnek és menyasszonyának, Catherine Middletonnak pénteki esküvőjük alkalmából.

A Sunday Times becslései szerint a frigy csaknem 100 ezer fontjába - több mint 30 millió forintjába - kerül Carole és Michael Middletonnak, a hercegi ara szüleinek. A fiatal trónörökös jövendő apósa és anyósa nem jut koldusbotra, mivel gyermekzsúr-kellékeket árusító, rendkívül sikeres internetes családi csomagküldő vállalkozásuk milliomossá tette őket.

 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5