Királyi ágyat kapott nászajándékba Viktória hercegnő

Címkék: nászajándék, Svédország, királynő

Eszközök:Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

(X)

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

Kimondta a boldogító igent szombaton a svéd koronahercegnő, Viktória és hitvese, egykori fitneszedzője, Daniel Wresling, immár Västergötland hercege. A Hästens egyedi királyi ágyat ad nászajándékba a párnak, ami Magyarországon is kipróbálható.

A cikk támogatója a Hästens.

A trónörökös a svéd divattervező, Pär Engsheden alkotta krémszínű menyasszonyi ruhában, ötméteres uszállyal, kezében svédországi nyári virágokból kötött fehér bokrétával, fején diadémmal jelent meg. Ez ugyanaz volt, mint amit 34 évvel ezelőtt, ugyanezen a napon édesanyja, Szilvia királyné XVI. Károly Gusztáv királlyal kötött esküvőjén viselt a stockholmi dómban.

Az esküvő után a hercegi pár a főváros központjába ment - az út egy részét egy feldíszített bárkán téve meg a festői fekvésű stockholmi öbölben -, útközben ünneplők százezrei üdvözölték őket.


A svéd királyi udvar beszállítója, a Magyarországon is képviselt Hästens, egyedi királyi ágyat ad nászajándékba Viktória koronahercegnőnek és párjának. A Hästens Royal ágy az esküvő színválasztását is tükrözi, amely a kék, a fehér és az arany kombinációja volt. A különleges fekhely rövid ideig nálunk is kipróbálható a Hästens márkaboltjában, hogy mi is megérezhessük a királyi luxust.

 

 

 

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5