340 milliós ékszerrablás

Címkék: aukciósház, ékszer, rablás

Eszközök:Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Deluxe Magazin

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

Kirabolták Svédország egyik legnagyobb aukciósházát, a Bukowskist. A három fegyveres elvitte a jövő heti aukcióra szánt ékszereket is.

Az aukciósház június 1. és 4. között tartotta volna a tavaszi kollekciók kiárusítását, ezt azonban le kell mondania. A Stockholm belvárosában található aukciósházba három maszkos fegyveres tört be május 27-én dél körül, és vagyonokat érő ékszerrel távoztak.

telegraph.co.uk
Lezárták az aukciósházat

A Bloomberg információi szerint az aukciósház mintegy 300 darab ékszert akart eladni a jövő heti vásáron. A kollekció összértéke kikiáltási áron elérte volna a 12 millió svéd koronát, azaz 340 millió forintot. A megvételre kínált darabok között volt egy fehér és sárga gyémántokkal kirakott, 800 ezer svéd korona (22,7 millió forint) értékű gallér és egy 750 ezer svéd koronát (21 millió forintot) érő gyémántgyűrű is.

A tolvajokat egyelőre nem sikerült elkapni, csak azt az autót találták meg a közelben, amelyikkel elmenekültek, mondta a rendőrség szóvivője. A rablás során senki nem sérült meg.

A Bukowskis Skandinávia legrégebbi és legnagyobb aukciósháza, egy Henryk Bukowski nevű lengyel nemes alapította 1870-ben. Évente négy fő árverést rendeznek, az ékszereken kívül festményekkel, bútorokkal, szőnyegekkel és kerámiákkal is foglalkoznak.

 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5