50 ezer nő küzdött a kínai milliomosért

Címkék: feng-shui, milliomos, társkeresés

Eszközök:Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Deluxe Magazin

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

Akinek a bankszámláján 73 millió dollár van, megteheti, hogy válogat a kegyeire áhítozó nők közül. Nemrég ötvenezer nő küzdött Kínában, hogy találkozhasson egy milliomossal.

A Kvandzsuban megrendezett "tehetségkutató" tétje a milliomosokkal való randevúzás lehetősége. 50 ezer hozományvadász nő jelentkezett a versenyre, és közülük csak ezren kerültek az elődöntőkbe. A vetélkedő végén 18-an találkozhatnak az anyagilag biztosan ideális jelölttel, aki minimum 73 millió dolláros (17 milliárd forintos) vagyonnal rendelkezik.


A férjjelölt a pénz mögé rejtőzött (a kép illusztráció)

A 28-30 éves, többnyire diplomás versenyzők szelektálásának szempontjai nem meglepő módon a küllem, a temperamentum és a jellem. A potenciális milliomosfeleségeket ezenkívül pszichológiai teszteknek is alávetik, és családi hátterüknek is utánanéznek.

Ami azonban a legfontosabb, az arc. Egy feng shui mester véleményezi, hogy melyik jelölt rendelkezik a wung fu, azaz a jó szerencsére utaló vonásokkal. Ezt olyannyira komolyan veszik, hogy a mezőny négyötöde gyorsan elvérzett az arcteszten, további erényeikre a zsűri már nem is kíváncsi a továbbiakban.  

A hasonló rendezvények egyre gyakoribbá váltak Pekingben, Sanghajban és Sencsenben is, a konzervatív értékrendet vallók nem kis felháborodására. Véleményük szerint ezek a vetélkedők nem sokban különböznek attól, amikor a régi időkben a császár kiválasztotta az ágyasait.

 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5