Keresés az oldalon

Keresett kifejezés:   

A kifejezésre 3 találat van a Deluxe.hu oldalon

Magánnyomozót fogadott a bróker, hogy kifossza exfeleségét

2009. december 12.

Magánnyomozót fogadott egy elvált bróker, hogy visszaszerezze az exfeleségének megítélt válási összeget. Azt akarta bebizonyítani, hogy az asszonynak szeretője volt, és teherbe is esett. Sikerült, mégsem jár vissza a pénz.


Milliókba kerülhet a félrelépés

2009. március 18.

Magánnyomozóval figyeltetni a csalfa férjet egy nagyobb válási összeg reményében, vagy megállapodni abban, hogy ki mekkora mértékben járul hozzá a születendő gyermek felneveléséhez, már Magyarországon is szokás. Rossz hír azonban az amerikai mintára áhítozóknak, hogy nálunk senki sem határozhatja meg, heti hányszor köteles a feleség ágyba bújni férjével, mivel ez a rendelkezés a "jó erkölcsbe" ütközik.


Hűségteszt kétszázezerért

2007. szeptember 20.

Az igazság az egyik legnagyobb luxus, amely Magyarországon megfelelő összegért éppúgy elérhető, mint külföldön. A hazai magánnyomozók repertoárjában a hagyományos követés és figyelés mellett olyan érdekességek is szerepelnek, mint angol típusú adósságbehajtás, hűségteszt, de egy 400 milliós eltitkolt vagyon felkutatása sem jelent problémát.


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5