Keresés az oldalon

Keresett kifejezés:   

A kifejezésre 12 találat van a Deluxe.hu oldalon

Tárlat magángyűjteményből Győrött

2012. július 10.

A győri Széchenyi István Egyetem rektorhelyettese és felesége képzőművészeti magángyűjteményéből nyílik augusztus végéig látogatható kiállítás a helyi Városi Művészeti Múzeumban.


Borászati képzésfejlesztés az egri főiskolán

2012. január 18.

Elektronikus borászati tananyagokat fejlesztenek ki Eger neves borászai az egri Eszterházy Károly főiskola számára az Új Széchenyi Terv támogatásával - tájékoztott az intézmény médiareferense.


Széchenyivel díszített milliós tollak a Tibalditól

2010. március 26.

A Tibaldi kézzel festett, Széchenyi portréval díszített milliós értékű tollakat mutatott be Budapesten. A világ nagyságait felvonultató sorozatba tartozó Tribute to István Széchenyi mellett két egyedi, egymillió eurót érő írószerszámot is megnéztünk közelről.


Széchenyi István emléktoll és egy egymillió eurós írószer érkezik Magyarországra

2010. március 19.

Magyarországon is bemutatják a Fulgor Diurnus gyémánt töltőtollat, aminek egymillió eurós értéke a legdrágább íróeszközök közé emeli az alkotást. Ezenkívül megtekinthető lesz a szintén egymillió eurós, tiszta platina Montegrappa töltőtoll is, valamint a Tribute to István Széchenyi nevű toll, amit a Tibaldi cég készített.


Prima Primissima: Kévés György építész

2007. december 03.

Kévés György építész nevéhez olyan nagyszabású projektek fűződnek, mint a budapesti Széchenyi Fürdő rekonstrukciója, vagy a józsefvárosi Orczy Fórum megvalósítása. Az építész ma is aktív: tervezőként és tanárként egyaránt dolgozik. Határozott elképzelése van az építészek képzéséről, szerinte nem csak művészeket, tervezőket kell nevelni, hanem üzletembereket is.


180 éves a pesti lóverseny

2007. június 06.

180 éve, 1827. június 6-án rendezték meg az első pesti lóversenyt. Széchenyi István ismerte fel először a lótenyésztésben és a lósportban rejlő óriási üzleti lehetőségeket.


A báli szezon sereghajtói

2007. február 20.

A bálok csúcsszezonjának egyértelműen a február számít, de a következő hetek ugyancsak tartogatnak nívós rendezvényeket a táncos lábúak számára. Az Operabál, a Vitorlásbál és a Széchenyi Bál után a Magyar Golf Szövetség és a Magyar Kommunikációs Ügynökségek Szövetsége invitálja március 3-án, illetve 8-án közös szórakozásra a magyar elit tagjait.


A báli szezon nagyágyúi

2007. február 02.

Bár kétségtelenül a karácsony inspirálja leginkább költekezésre az embereket, a hölgyek, adott esetben párjuk pénztárcájára legalább ekkora veszélyt jelent a báli szezon közeledte. A február a magyar társasági életben igazi csúcsszezon, amelynek rendezvényei közül a hónap elején olyan elit bálok érik egymást, mint az Operabál, a Tokaji Borbarátnők Bálja, az Újságíróbál és a Széchenyi Bál.


Gróf Széchenyi, egy úri sport meghonosítója

2006. március 10.

A lóversenyzés Magyarországra való bevezetése nem az egyetlen nagy tette volt Széchenyi István grófnak, a lósportok kedvelőinek azonban minden bizonnyal ez a legemlékezetesebb. Az ő javaslatára megvalósított első pesti lófuttatással, melyet 1827-ben rendeztek, örökre bevéste magát magyar turf történetébe.


Préselés a Dzsámi tövében

2005. szeptember 28.

Felvonulással, a borrendek bevonulásával, borkóstolással ünnepelték a szüretet a pécsiek szeptember 25-én a Széchenyi téren. A rendezvénynek az időjárás is kedvezett, így több ezren vettek részt a Pécs főterén immár 15 éve rendszeresen megtartott „Szőlő és bor ünnepén”.


1 2

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5