Keresés az oldalon

Keresett kifejezés:   

A kifejezésre 7 találat van a Deluxe.hu oldalon

A leharcolt Gerard Butler lett a L’Oreal arca

2010. december 14.

Az egyébként charme-os Gerard Butler mostanában mintha kissé elhanyagolta volna magát. A felpuffadt, borostás arc azonban nem zavarja a francia L’Orealt, és a színészt kérték fel, hogy legyen a márka arca.


Angol lett a világ legjobb sommelier-je

2010. április 19.

Az angol Gerard Bassetet választották a világ legjobb sommelier-jévé az éttermi bormesterek világversenyén Chilében.


A francia, aki Bonót öltözteti

2009. április 03.

Gerard Sené műhelye olyan luxusóriások párizsi üzlete közelében bújik meg, mint a Boucheron, Cartier vagy a Van Cleef & Arpels. A több ezer eurós modelleket kínáló férfi szabó- és cipészmester Thierry Muglerrel és Azzedine Alaïával is dolgozott, ügyfelei között pedig Bono, Eros Ramazotti és Jean Reno is szerepel. Gerard Senével saját szentélyében készítettünk interjút.


Megkóstoltuk a színészóriás borait

2008. október 16.

Vannak emberek, akik extra mennyiségű életvággyal születnek. Egyszerűen nem tudnak betelni az élettel, nincs a valóságnak az a szegmense, az emberi tevékenységnek az a területe, a megismerésnek az a formája, amit ne akarnának kipróbálni. Gerard Depardieu pont ilyen. Természetesen a borászkodás sem maradhatott ki az életéből, hiszen a bor az élvezetek egyik ősi forrása. Megkóstoltuk a híres színész már itthon is kapható borait - tapasztalatok.


Saját üzlettársát rabolta el a milliomos

2007. november 29.

Ígéretesnek indult együttműködésnek vetett véget Gerard Reid, amikor üzlettársát elrabolta, majd halálosan megfenyegette. A brit milliomos 10 évet kapott az öt napig tartó magánakcióért.


Borhajó Depardieu tiszteletére

2005. július 30.

Színészek, énekesnők, a média közismert személyiségei, valamint a magyar borturizmus elkötelezett hívei szálltak hajóra csütörtökön a Balatonon, hogy elindítsanak egy hagyományt és együtt örüljenek Gerard Depardieu kezdeményezésének, miszerint birtokot alapított a Balatonon és elvállalta a balatoni borkultúra népszerűsítésének fővédnökségét.


Magyar borokat népszerűsített Gerard Depardieu

2005. június 20.

A kétévente Bordeaux-ban megrendezett Vinexpo, csökkenő jelentősége ellenére, még mindig az egyik legnagyobb borkiállítás. A világpiacon zajló változásokról is biztosan szó fog esni június 19-23 között. Figyelemre méltó marketingfogásként Gerard Depardieu francia filmsztár vasárnap az Első Magyar Borház pavilonjában - a Szeremley Birtok standján vendéglátóival közös borbemutatót tartott.


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5