Eladóak Göbbels luxusingatlanjai

Címkék: ingatlan, eladó, Németország

Eszközök:Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

MTI

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

Joseph Göbbels náci propagandaminiszter két luxusingatlanjára keres vevőt Berlin városa, amely milliós vételárat remél az eladásból.

A licit egyik tárgya egy 6440 négyzetméteres telek Schwanenwerder festői szigetén, 83 méter hosszú saját partszakasszal és kikötővel a Wannseen, Berlintől délnyugatra. A területen jelenleg egy modern bungaló áll, ezt a politikai tanulmányokkal foglalkozó Aspen Intézet használta egészen tavalyig. A II. világháború végéig Göbbels luxusvillája állt a telken, ahol a propagandaminiszter nagyvonalú fogadásokat adott, de szeretőivel - jellemzően a közeli Babelsberg stúdióban dolgozó színésznőkkel - is oda vonult vissza.

A világégés után a szovjet és az amerikai csapatok lerombolták az épületet, amely Göbbels előtt egy berlini bankáré volt. Az ingatlan értékét hozzávetőleg hárommillió euróra becsülik. A hatóságok kétemeletes villa építését engedélyezik a területen, a szomszédban Berlin vagyonosainak házai sorakoznak.


Festői szigeten állt Göbbels nyaralója

"A terület igazi gyöngyszem kínálatunkban, nagy a nemzetközi érdeklődés" - fejtegette az eladást felügyelő Holger Lippmann.  A másik ingatlan egy waldhofi vadászlak Berlintől mintegy 15 kilométerre északra. Valójában egy hatalmas villáról van szó, a földszintes épületben 30 szoba van, a száz négyzetméteres szalont kandalló melegíti fel. A házban filmvetítésekre alkalmas különterem is található.

Göbbels ezt is szerelmi kalandjaihoz vette igénybe, a világháború után a keletnémet hatóságok használták. A Bogensee partján álló lakhoz 110 hektáros földterület tartozik, de eladásra kínálnak vele együtt egy 80 lakásos épületet is.

 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5