Jennifer Lopezzel nyitott Afrika legnagyobb plázája

Címkék: Afrika, pláza

Eszközök:Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

MTI - Deluxe Magazin

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

Megnyílt az első casablancai bevásárlóközpont, amely egyben a legnagyobb Afrikában - a két emelet magasságú akváriumot is magában foglaló luxuslétesítményt Jennifer Lopez avatta fel a marokkói társadalom krémjének jelenlétében.

Louis Vuitton-, Gucci-, Dior-, Ralph Lauren-butikok és a Galeries Lafayette áruháza is megtalálható az új üzletközpontban.

Az Atlanti-óceán partján álló futurisztikus épület a 8,5 millió szegénynek otthont adó ország ellentéteinek jelképe; a 32 milliós lélekszámú Marokkó az ENSZ fejlettségi listáján szereplő 186 ország között a 130, de nyaranta gyakran koncerteznek ott olyan sztárok, mint Shakira és Kanye West.


Jennifer Lopez avatta fel

A Közel-Kelet és Észak-Afrika országai között Marokkóban az egyik legmagasabb az írástudatlansági és munkanélküliségi ráta és a legmagasabbak a jövedelemkülönbségek az úgynevezett Gini-együttható, a szóródási típusú jövedelemegyenlőtlenségi mutató szerint.

Az üzletközpontban vezető szerepet szánnak az idegenforgalomnak - mondta el Dzsenan Langhar, a létesítmény főtitkára, aki arra számít, hogy az évi becsült 12 millió látogató 20 százaléka külföldről érkezik majd.

Nadzsib Akebi közgazdász szerint a marokkói bevásárlóközpont egyfajta dubaji típusú beruházás a Földközi-tenger nyugati medencéjében - olyan, amellyel Afrikából és Európából próbálják meg odavonzani a fogyasztókat a helyi gyenge kereslet pótlására.

Az üzletközpont felépítéséről a 2000-es évek közepén döntöttek, építését felerészt a szaúdi ad-Dzsedaje konszern finanszírozta.

 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5