Ismét Lechben telel a királyi család

Címkék: holland, király, Lech

Eszközök:Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

MTI - Deluxe Magazin

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

Friso herceg egy évvel ezelőtti balesete ellenére ismét az ausztriai Lechben tölti téli vakációját a holland királyi család.

A holland monarchia tagjainak hétfői érkezését Ludwig Muxel polgármester megerősítette, de egyéb részleteket nem árult el.

A 44 éves Friso herceget egy éve, február 17-én érte Lechben tragikus lavinabaleset, amikor a négyes lavinariasztás ellenére egy szabad síterepen csúszott le egyik helyi barátjával. A hirtelen meginduló lavina maga alá temette a herceget, akit 20 perc után sikerült kimenteni a hótömeg alól és újabb 50 percen át élesztették újra. Friso herceg súlyos agyi sérülést szenvedett, jelenleg is kómában fekszik egy londoni speciális klinikán.


Post Hotel - Lech, Ausztria

Beatrix királynő mellett legidősebb fia, Willem-Alexander koronaherceg, annak felesége, Maxima és három gyermekük is bejelentkezett Lechbe. A család a Post Hotelben tölt el két hetet. Lechben telel lányaival Mabel is, Friso herceg felesége. A holland királyi udvar közleménye szerint Mabel hálás, amiért a sajtó az elmúlt évben tiszteletben tartotta családja és az ő magánéletét.

A holland királyi család már 1959 óta tölti téli vakációját a kis hegyi faluban illetve Vorarlbergben. "Ez is a család Lech iránti különleges megbecsülését jelzi" - mondta el Muxel.

 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5