Teljes elszigeteltségben halt meg a 104 éves örökösnő

Címkék: meghalt, örökösnő

Eszközök:Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Deluxe Magazin

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

Huguette Clark 500 millió dolláros, 96 milliárd forintos vagyont hagyott hátra. Az utóbbi húsz évet kórházban töltötte, ügyvédjével csak az ajtón keresztül beszélt.

Huguette Clark, a 104 évesen elhunyt örökösnő egykor a Fifth Avenue legnagyobb lakását bérelte, élete utolsó 20 évét azonban magányosan töltötte a kórházakban.

dailymail.co.uk
Egy több mint 80 éve készült képen

1906-ban William Andrews Clark szenátor legfiatalabb lányaként született, apja a 90-es években Rockefeller után a második leggazdagabb amerikai volt. 21 évesen 300 millió dollárt örökölt Huguette Clark, ez mai értéken 3,6 milliárd dollárnak, 690 milliárd forintnak felel meg.

Noha fotót nem sokat láthattunk róla, Huguette Clark szinte egész életében állandó szereplője volt a lapoknak, részben hatalmas vagyona, részben annak kezelése miatt. Ügyvédje, Wallace Bock ugyanis állítólag elidegenítette őt a családjától és mindenki mástól, és rávette, hogy igen drága ajándékokat adjon neki. Ráadásul a vagyonkezeléssel kapcsolatban is felmerültek vádak, a nyomozás a mai napig tart.

A New York Post szerint egy alkalommal a dúsgazdag örökösnő egy 10 ezer dolláros, 2 millió forintos, aukción vásárolt babát adott ügyvédje unokájának, valamint egy 1,5 millió dolláros (290 millió forintos) csekkel toldotta meg azt, hogy Izraelben építsenek maguknak bombabiztos óvóhelyet - ott élt ugyanis az unoka.

Noha az utóbb két évtizedet kórházban töltötte, meglepően jó kondícióban volt azon néhány nővér szerint, akik láthatták őt. A többiekkel, többek között egyik ügyvédjével, aki több mint 20 évig képviselte, nem találkozott, az ajtón keresztül beszélgettek.

 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5