High-tech babakocsit készített 22 ezerből a lelkes apuka

Címkék: babakocsi, high-tech

Eszközök:Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

MTI

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

Extrém extrákkal felszerelt babakocsija van egy 12 hónapos brit fiúcskának: apja ellátta DVD-lejátszóval, porszívóval, palackmelegítővel, rendszámmal és még sok egyébbel.

A 44 éves férfi akármilyen messzire eltolhatja fiát, könnyen hazatalálnak, mert GPS-szel is felszerelte a babakocsit. Éji séta sem gond, mivel egész sor izzóval látta el a járművet. Az apa napelemeket szerelt rá, tovább rendszámtáblát - névre szólót. A palackmelegítőt egy szivargyújtó átalakításával kreálta. A gyermek nyugodtan ehet kiflit, zsemlét, nem baj, ha a kocsijába morzsál, mert a beépített porszívó révén könnyen takarítható az "utastér".

thedesignblog.org
Nem kell százezreket adni egy luxus babakocsiért (a kép illusztráció)

A DVD mellett MP3-lejátszó is alapfelszerelés az apa, Richard Berry által felturbózott babakocsiban. Természetesen a duda sem hiányzik a tigriscsíkos karosszéria mellett.

Az apa egyébként nagy gyereknek vallja magát. Büszkén tolja fiát meg annak kocsiját és hatalmas sikerrel. Otthon kisebb a tetszési index, a férfi szerint neje teljesen hülyének tartja, és előfordul, hogy kilátásba helyezi, inkább átmegy az utca másik oldalára, ha hármasban sétálnak.

Berry mindössze 20 fontért - 6400 forintért - vette a kocsit, használtan. Mint mondja, teljesen felesleges kidobni ezer fontot - 320 ezer forintot - egy babakocsira, mely ráadásul kevésbé megfelelő, mint az olcsón vett háromkerekű. Mivel az extrákat is olcsón szerezte be, a kocsi fejlesztéssel együtt 70 fontjában, 22 ezer forintjában van az apának.

 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5