Hetvenmillió dollárt hagyott gyermekeire Gandolfini

Címkék: Gandolfini, örökösödés

Eszközök:Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

MTI - Deluxe Magazin

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

A közelmúltban elhunyt James Gandolfini hetvenmillió dollárra (15,8 milliárd forint) becsült vagyonának nagy részét gyermekei öröklik.

Az HBO csatorna Maffiózók (The Sopranos) című televíziós sorozatának egykori főszereplője több millió dollárt hagyott feleségére és rokonaira. A New York Post című amerikai lap értesülései szerint egy december 19-ei keltezésű végrendeletet nyújtottak be kedden a manhattani hagyatéki bírósághoz.

-

Gandolfini első házasságából született fia, a 13 éves Michael örökli apja vagyonának legnagyobb részét, amelyhez 21 éves korában férhet hozzá. A néhai színésznek egy kislánya is van, Liliana, aki tavaly született második feleségétől. A sorozatsztár olaszországi birtokát a gyerekeknek fel kell osztaniuk egymás közt, amikor Liliana betölti a 25. életévét. A lap szerint Gandolfini vagyonának fennmaradó részét felesége és rokonai között osztják szét.

Az egyszerre brutális és érzékeny New Jersey-i maffiavezért, Tony Sopranót alakító 51 éves Gandolfinit Rómában, vakáció közben érte a halál júniusban. Szívroham végzett vele. A színész fejenként 200 ezer dollárt hagyott személyi asszisztensére és titkárára.

 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5