20 millió a leendő hercegnő átlátszó ruhája

Címkék: hercegnő, átlátszó, ruha, árverés

Eszközök:Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

MTI

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

Hatvanötezer fontért (20,4 millió forintért) kelt el Vilmos herceg menyasszonyának, Kate Middletonnak egy teljesen átlátszó ruhája csütörtökön egy londoni árverésen.

A ruhát még 2002-ben a St. Andrews Egyetemen megrendezett jótékonysági divatbemutatón viselte az akkoron még egyetemi hallgató Middleton.

thefirstpost.co.uk
Meggyőző volt Middleton a ruhában

A korabeli sajtójelentések szerint Kate Middleton megjelenése, végigvonulása a kifutón a teljesen átlátszó fekete ruhában, alatta fekete fehérneművel segített meggyőzni Vilmos herceget abban, hogy ez az a lány, akit alaposabban meg kell ismernie. Annyi azonban bizonyos, hogy nem sokkal a jótékonysági rendezvény után lettek barátok, majd kezdődött máig tartó románcuk, amely végül elvezette őket a Westminster-apátságban április 29-én megtartandó esküvőhöz.

A ruhát nem divattervező tervezte, hanem Charlotte Todd, aki Kate diáktársa volt az egyetemen. Ráadásul nem is ruhának, hanem hosszú szoknyának készült, csak Kate döntött úgy, hogy ruhaként mutatja be.

Az aukció előtt azzal számoltak, hogy maximum 10 ezer fontért (3,1 millió forintért) talál gazdára, ám a heves licitálás, amelybe telefonon is bekapcsolódtak, felsrófolta az árat. Az ismeretlen vevőnek végül adóval együtt 78 ezer fontot (24,5 millió forint) kell kifizetnie érte.

Middleton ruhája túlszárnyalta az árverés egyik központi tételét, Diana hercegnőnek, Vilmos herceg édesanyjának egy rózsaszín ruhája iránti érdeklődést is, amelyet az 1986-ban Japánban tett látogatása során viselt. A néhai hercegnő viselete végül 30 ezer fontért (9,5 millió forint) kelt el a londoni árverésen.

 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5