High-tech sörfőzőgép otthoni használatra

Címkék: sörfőzőgép, sör, high-tech

Eszközök:Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Deluxe Magazin

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

A házi sörfőzőgép hét nap alatt kifogástalan minőségű italt készít, és nem igényel különösebb szakértelmet. 840 ezer forintért beszerezhető.

Ki ne részesítené előnyben a házit a boltival szemben, legyen szó kosztról, borról, pálinkáról vagy akár sörről. Aki eddig bizalmatlanul kortyolta a hipermarketek polcairól származó italokat, megnyugodhat: két zseniális új-zélandi feltaláló, Ian Williams sörfőzőmester és Anders Warn élelmiszeripari mérnök megalkotta a világon egyedülálló WilliamsWarn sörfőzőgépet.

williamswarn.com
Sörfőzde otthonra

A szerkezet egy érlelőtartályból, hűtőrendszerből és egy ergonomikusan kialakított kezelőfelületből áll, az utolsó darabjáig magas minőségű rozsdamentes acélból készült. 12 lépésben állítja elő termékét, teljes mértékben automatizálva olyan összetett folyamatokat, mint az erjesztés és szűrés.

Ian Williams, aki nem mellesleg országa első számú sörszakértője, nagy piaci lehetőséget lát a szerkezetben. "Az egész világon terjeszteni kívánjuk termékünket, otthoni, munkahelyi és vendéglátóegységekben való felhasználásra". Már tárgyalásokat folytatnak katari és dubaji megrendelőkkel, az arab államokban a vallási megkötések miatt nehezen jutnak jó minőségű sörhöz az ott élő nyugati üzletemberek.

A szerkezetet 5660 új-zélandi dollárért, hozzávetőleg 840 ezer forintért lehet hazavinni, méghozzá sorszámozott kivitelben. Ennyit bizonyára sokaknak megér majd, hogy mindig legyen otthon egy kis hazai.

 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5