A tíz legnívósabb cég közül nyolc Magyarországon is jelen van

Címkék: lista, Magyarország, Apple, UPS, Intel

Eszközök:Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

MTI

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

Az amerikai Fortune magazinnak elkészítette a világ tíz legkiválóbb minőséget nyújtó vállalatainak listáját, és mint kiderült, nyolcnak Magyarországon is van érdekeltsége - közölte a Young and Partners kommunikációs cég az MTI-vel. A listán a Walt Disney, az Intel és az Apple is szerepel.

Az amerikai fogyasztók által leginkább preferált vállalatokról közölt lista nyolc szereplője közül nincs mindegyiknek hazai leányvállalata, de termékeik közvetve vagy közvetlenül Magyarországon is hozzáférhetőek.

MTI
Első helyen a Walt Disney áll

A lista élén a Walt Disney cégcsoport található, amelyet elsősorban a konszernhez tartozó ESPN sportcsatorna jutott az első helyre. Az EPSN 2009-ben a szórakoztatóipari cég működési bevételének több mint a felét adta - olvasható a közleményben.

A második helyre a világ PC-mikroprocesszor piacának 80 százalékát uraló Intel került.  A harmadik a UPS csomagküldő szolgálata lett, amely többek között új szolgáltatásával, a szén-dioxid-mentes csomagküldéssel nyerte el a fogyasztói bizalmat.

A listára felkerült továbbá az Apple és az Adobe számítástechnikai, a Philip Morris és az Altria dohányipari, valamint a háztartási termékeket gyártó Procter & Gamble is.

A listán szereplő cégek közül a presztízs szolgáltatást nyújtó Singapore Airlines légitársaság, valamint a luxustermékeket forgalmazó Nordstrom ruházati lánc nincs jelen Magyarországon.

A Young and Partners közleménye kiemeli, hogy a magyar fogyasztói piac jelentősen eltér az amerikaitól. Itt az ár a legfontosabb tényező, ennek alárendelt szempont a minőség, a funkcionalitás és a termékek egészségre gyakorolt hatása.

 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5