A legmenőbb fehérneműmodellek

Deluxe Magazin

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

A világ legmenőbb fehérneműmodelljei értenek hozzá, hogyan teremtsenek anyagi biztonságot azokra az évekre, amikor már nem kereshetnek milliókat a külső adottságaikkal. Gazdag bombázók következnek.

A világ legmenőbb fehérneműmodelljei természetesen gyönyörűek, de máshoz is értenek. Anyagi biztonságot teremtenek azokra az évekre, amikor már nem kereshetnek milliókat a külső adottságaikkal. Gazdag bombázók következnek az Askmen.com alapján.AFP
A lista élére Gisele Bundchen

A lista élére Gisele Bundchen került, ő az elmúlt hat év legsikeresebb, legtöbbet kereső modellje, csak tavaly 25 millió dollárt (4,8 milliárd forintot) kaszált a rengeteg modellmunkának és az üzleti vállalkozásainak köszönhetően.

Évekig a Victoria's Secretnek dolgozott, rekordösszegről szóló szerződést kötött velük, amit 2007-ben felbontott, hogy aztán még többet fizető reklámkampányokban vegyen részt. Egy brazíliai luxushotel, az Ipanema szandálkollekció és a Sejaa Pure Skincare nevű kozmetikumcsalád tartozik a legjövedelmezőbb mellékkeresetei közé.

dailymail.co.uk
Kate Mosst fiatalabbra cserélték

Kate Moss, mint a divattörténet egyik legfontosabb modellje dús idomok hiányában is a brand egyik legemlékezetesebb arca. Bár 2005-ös kokainbotránya után jelentős munkáktól esett el, de továbbra sem keres rosszul. 2006-ban az év modellje is volt, 2007-ben pedig elkészítette igen sikeresnek bizonyuló, első önálló ruhakollekcióját.

Kate Moss lassan kezd kiöregedni a szakmából, és a partizással töltött éjszakák is nyomot hagytak egykori hamvas szépségén. 2010 októberében szerepel utoljára milliárdos jóbarátja, a Sir Philip Green üzletláncának, a Top Shopnak a kampányában, a helyét a főnök lánya veszi át.

Kate Moss-szal ellentétben Heidi Klum négy gyerek után is elég jól tartja magát ahhoz, hogy csábos fehérneműkben jelenjen meg a bemutatókon. 2004-ben saját műsort készített Runway címmel, 2006-tól pedig a Topmodell leszek német változatának társproducere és műsorvezetője. Dizájnerként is kipróbálta magát, tervezett ékszereket a Mouawad ékszerháznak, és 2010 februárjában dobta piacra kismamaruha-kollekcióit. A tavalyi évet 16 millió dolláros (3,1 milliárd forintos) bevétellel zárta.Adriana Lima szintén a Victoria's Secret egyik ütőkártyája, 2000 óra dolgozik a cégnek. Több népszerű reklámfilm sztárja is volt már, jelenleg ő viselheti a Fantasy Bra kollekció Bombshell nevű darabját, amelyből egyetlen kosárrészre 2000 darab gyémánt került.Karolina Kurkova, aki már 16 évesen feltűnt a VS kifutóin, annak ellenére rengeteget foglalkoztatott fehérnemű-modell, hogy gyakorlatilag nincs látható köldöke. Ambíciói viszont vannak, a divatszakmában elért sikereit ugyanis a mozivásznon is kamatoztatja. Színésznői kvalitásait a G.I. Joe: A Kobra árnyéka című alkotásban lehet letesztelni. 

Tyra Banks egy évtizedig dolgozott a fehérneműmárkának 2005-ben "vonult nyugdíjba" a kifutóról. Talkshow-jával és produkciós cégével tavaly 30 millió dollárt (5,8 milliárd forintot) keresett. Egyik leghíresebb műsora az America's Next Top Model.

 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5