Fedezze fel vonattal Európát!

Címkék: vonat, Európa, MÁV

Eszközök:Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

(X)

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

Itt a nyár, töltődjön fel élményekkel!

Románia

Románia és Erdély irányába kényelmes és kedvező árú eljutást biztosít a MÁV-START: bővült a kínálat Kolozsvárra, valamint korszerűbb járművek közlekednek Székelyfölre. Valamennyi erdélyi vonatban légkondicionált, modern vasúti kocsik járnak. A Hargita InterCity vonatban munkaasztalokkal, elektromos csatlakozókkal felszerelt kocsik találhatók, így akár üzleti, akár szabadidős célú utazáshoz ideális választás lehet a vasút.  
A menetrendi fejlesztésekkel összhangban számos új kedvezmény él az erdélyi célállomásokra. A négy napig érvényes kirándulójegyekkel az oda-vissza út Aradra és Nagyváradra csak 21 €-ba, Temesvárra 27 €-ba, Kolozsvárra pedig 31 €-ba kerül. "Fortuna" menetjegyekkel akár már 19 €-tól eljuthat Brassóba, 29 €-tól pedig Bukarestbe, az éjszakai vonatok pedig kipihent érkezést biztosítanak a célállomásra.

Németország - elérhető közelségben a railjet és az éjszakai vonatokkal

A Budapest - Bécs - München útvonalon a korunk minden követelményének megfelelő, magas minőségű, új railjet szerelvények biztosítnak nappali eljutást. A railjet vonatokon három kategóriában vehetők igénybe a szolgáltatások: Prémium, First, valamint Economy osztályon. A Prémium vonatrészben kényelmes bőrülések, nagy fej- és lábtér, nagyméretű laptoptároló várja az utast, akinek üdvözlőital, rágcsálnivaló, és frissítőkendő jár. A Prémium osztály 25 € felár megfizetése esetén vehető igénybe. A Prémium mellet a First osztályt is - ahol üdvözlőital várja a nemzetközi utasokat - elsősorban üzletembereknek ajánljuk.

A railjet szerelvényben bár, információs pont, csomagtárolók is találhatók, a legkisebbek számára az Economy osztályon pedig gyermekmozi került kialakításra. A magasított ablakok lehetővé teszik, hogy mindenki kellemes környezetben élvezhesse a kilátást és az utazást. A railjet szerelvények már 29 €-tól igénybe vehetők a München Spezial ajánlattal.

MÁV Start Zrt


Kedvező árakkal és megnövelt komforttal várják utasaikat 2010-ben az éjszakai járatok. A német úticélokhoz a Metropol és Kálmán Imre EN vonatok biztosítnak kényelmes utazást, fekvő és hálókocsi szolgáltatással. Nem kell az egész napot az utazásra szánni, az esti indulással és reggeli érkezéssel további napok nyerhetőek városnézésre, az éjszakai szállás ára is megspórolható, és egy reggel, vagy délelőtt zajló üzleti tárgyaláshoz sem kell hajnalban felkelni. A vonatok a városközpontokba érkeznek. A SparNight kedvezményekkel az éjszakai utazás már nem luxus, Berlinbe és Münchenbe már 29 €-tól biztosított ülőkocsiban az eljutást, és a fekvőkocsi szolgáltatásai is már 39 €-tól elérhetők.

Ausztria

Ausztria irányába napi 7 pár railjet vonat közlekedik, melyek kényelmes eljutást biztosítanak az osztrák főváros mellett Linzbe és Salzburgba is - az utóbbi úticélok napi 4 pár vonattal érhetők el. A korlátozott mennyiségben, de legkedvezőbb áron kínált SparSchiene menetjegyekkel Bécsbe már 13 €-tól utazhatunk railjettel, egy útra. Oda- vissza úthoz érdemes kirándulójegyet váltani, melyet a következő városokba kínál a MÁV-START: Bécs (31 €), Wiener Neustadt (Bécsújhely, 19 €), Linz (35 €), Graz és Salzburg (39 €), valamint Zell am See, Kitzbühel, Bad Gastein, Bad Ischl (69 €), Klagenfurt, Villach, Radstadt (79 €), Jenbach, Innsbruck, Lienz városok (89 €). A bécsi és grazi ajánlatok a helyi, városi tömegközlekedés árát is magukban foglalják.

MÁV Start Zrt


Idén nyáron itt a lehetőség Ausztria tájainak megismerésére, a német nyelv gyakorlására is: a fiataloknak szóló, Sommerticket ajánlattal. A Sommerticket osztrák hálózati szünidei ifjúsági bérlet 2010. július 3-ától szeptember 12-éig, korlátlan számú utazásra jogosítja tulajdonosát az Osztrák Vasutak valamennyi vonalán, 2. kocsiosztályon. Az osztrák határig való eljutáshoz, illetve a visszautazáshoz a MÁV-START a menetdíjból 60 %-os kedvezményt biztosít. A szünidei bérlet két célcsoportnak, a 20, valamint 26 év alatti fiataloknak szól, 39 €, valamint 69 €-ós áron.

További információk itt.

 

 

 

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5