Elárverezték Diana hercegnő álomestélyiét

Címkék: Diana hercegnő, árverés

Eszközök:Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

MTI - Deluxe Magazin

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

Több mint százezer fontért árverezték el a néhai Diana hercegnő egyik leghíresebb estélyijét, egy váll nélküli fehér ruhát Londonban.

A David és Elizabeth Emanuel tervezte darab értékét 50-80 ezer fontra taksálták a kedd esti árverést megelőzően, a leütési ár végül 102 ezer (37,26 millió forint) lett.

A ruha egy Nagy-Britannián kívüli múzeumhoz került - közölte Kerry Taylor, a nevét viselő aukciósház vezetője. További részleteket nem közölt. "Egy gyönyörű ruha, amelyet az egyik legszebb nő viselt. Megérdemelte, hogy ilyen magas áron kelt el" - mindössze ennyit jegyezett meg.

http://l.yimg.com/bt/api/res/1.2/IuvuqCuhkehnRgfSWSG4aw--/YXBwaWQ9eW5ld3M7cT04NTt3PTYzMA--/http://l.yimg.com/os/publish-images/lifestyles/2013-11-13/ef9c8ae9-0ad0-4724-a403-ecbc31616cae_Princess-Diana-Emanuel-dress-auction.jpg

Diana hercegnő gyakran viselte a váll nélküli fehér estélyit, amelyet arany hímzések és flitterek, kristályok, valamint gyöngyök díszítenek. "Pompás, extravagáns darab" - mondta Kerry Taylor, aki szerint minden kislány ilyen hercegnőruhát képzel el magának.

Véleménye szerint a mesebeli, romantikus ruha tökéletesen illett Dianához. A walesi hercegnő ebben az estélyiben jelent meg például a 007 - Halálos rémületben című Bond-film londoni premierjén 1987-ben.

A ruhához hajráf, levehető ujjak és alsószoknya is tartozik.

 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5