Áron alul eladó a sikerpincészet

Címkék: eladó, pincészet, Kluge

Eszközök:Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Deluxe Magazin

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

Az egyesült államokbeli Kluge Estate and Winery, Virginia egyik legtekintélyesebb borászata eladásra kerül. Az aukción olcsón meg lehet szerezni Patricia Kluge, a milliárdos exfeleségének birtokát.

A világ leghíresebb borvidékeit felsorolva nem feltétlenül említenénk meg a virginiai területeket, pedig az Egyesült Államok tizedik legnagyobb bortermelő állama az ország első szőlőtermelő területeként ismert. A Kluge Estate Winery and Vineyard pedig egyrészt a habzóborairól és vörös küvéiről híres, másrészt arról, hogy legutóbb Chelsea Clinton esküvőjére szállította a borospalackokat.

marketwire.com
Eladják a birtokot

A gazdasághoz tartozó 3,6 négyzetkilométeres terület április 7-én azonban eladásra kerül, vagy egyben, vagy darabokra szedve. Az eladásra azt követően kerül sor, hogy a pincészet megalkotója, Patricia Kluge és férje, a médiacézár, 96 éves John Kluge elválik, és a nő tekintélyes vagyonnal hagyja ott a házasságot és a férje több mint 5 milliárd dolláros birodalmát. A pincészet a gazdasági válság áldozata lett, és többé nem tudták fizetni a felvett hiteleket.

A birtokhoz tartozik pince, több villa, iroda, múzeum és rendezvényház. A területet 2-től 260 hektáros darabokban is árulják, de lehetőség van egy az egyben megvenni a birodalmat. Korábban 100 millió dollárért, 19 milliárd forintért árulták a birtokhoz tartozó, fényűző Albemarle ingatlant, de a bank végül 15 millió dolláros áron jutott hozzá a területhez. Az árverésen nem lesz alsó limit.

 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5