Eladja meztelen partikról elhíresült luxusvilláját Silvio Berlusconi

Címkék: eladó, luxus, villa, Silvio Berlusconi

Eszközök:Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

MTI

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

Eladásra kínálja Szardínián lévő nyári rezidenciáját Silvio Berlusconi. A 128 milliárd forintos ár ellenére két orosz mágnás, két arab herceg és egy londoni vállalkozó is jelezte vásárlási szándékát.

Az elmúlt években a pikáns partik és extrém fotók miatt a pletykalapok címoldalára került Villa Certosáért 450 millió eurót (128 milliárd forintot) kér az olasz kormányfő.

Az Il Sole 24 Ore című olasz gazdasági lap szerint a horribilis összeg ellenére is jó pár érdeklődő van: két orosz mágnás, két arab herceg és egy londoni vállalkozó is jelezte vásárlási szándékát.

rinascitanazionale.ilcannocchiale.it
Eladó kéjlak vulkánnal

A Porto Rotondo nevű fürdőváros közelében lévő villához nyolcvan hektáros, egzotikus növényekkel rendelkező park tartozik - a növényeket maga Berlusconi ápolja. A birtokon két tó, egy mesterséges vulkán és egy amfiteátrum is található.

A 2500 négyzetméteres Villa Certosa 1988 óta Berlusconi nyári rezidenciája. Az olasz elnök gyakran hívott ide vendégségbe kormányfőket és miniszterelnököket. 2003-ban itt vendégeskedett Vlagyimir Putyin orosz elnök, 2005-ben Tony Blair akkori brit miniszterelnök érkezett a villába. 2008 augusztusában Mirek Topolanek akkori cseh miniszterelnök töltött el a birtokon néhány napot - a fotósok anyaszült meztelenül kapták lencsevégre a villában.

Tavaly év végén is úgy értesültek a lapok, hogy a villát ugyanekkora összeggel szándékozik eladni az olasz kormányfő, de akkor nem sikerült túladni az ingatlanon.

 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5