Ékszerre vágynak a magyar nők

Címkék: ékszer, csoki,

Eszközök:Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Deluxe Magazin

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

Egy hazai kutatás felmérte, hogy a magyar lányok mit szeretnének ajándékba kapni. Kiderült, hogy a csokoládénál még a konyhai robotgépnek is jobban örülnek, de leginkább ékszerekre vágynak.

Az NRC piackutató felmérése azt vizsgálta, hogy mivel érdemes meglepniük szívük hölgyét a férfiaknak. Mint kiderült, a nők közül a legtöbben (42%) valamilyen ékszernek örülnének, amit az utazás (34%), a ruha (33%), majd a könyv (27%) követ.


Az ékszernél semminek sem örülnek jobban

Úgy tűnik, hogy a magyar lányok vigyázni szeretnének alakjukra, mivel a legkevésbé vonzó ajándéknak az édességet (14%) és a vacsorameghívást (18%) jelölték meg, ezeket még a háztartási gépek (21%) és az elektronikai eszközök (23%) is megelőzték. Kozmetikumokra is csupán a nők egyötöde (pontosan 19%-a) vágyik.

"A gyönyörű ékszerekről mindenkinek a nőiesség jut az eszébe, és nagyon fontos, hogy a férfiak az ajándékaikkal is éreztessék a párjukkal, hogy csodálatos nőnek tekintik" - kommentálta a felmérés eredményeit Simon Zsuzsa, a Pandora ékszergyártó magyarországi értékesítési vezetője, aki hozzátette, hogy az egyre népszerűbb összerakható felépítésnek köszönhetően az erősebbik nem képviselőinek már nem is muszáj mélyen a zsebükbe nyúlniuk, amikor ajándékoznak.


A csoki nem lett dobogós

A cég maga is kínál olyan ékszereket, melyeket lényegében darabonként lehet megvásárolni, az úgynevezett charmok (díszek) ugyanis egyesével is felkerülhetnek karkötőkre. A nők évekig gyűjthetik ezeket, az ékszereikkel kifejezhetik saját egyéni stílusukat, és azok egyre több és több személyes emlékre, fontos eseményre és történetre emlékeztetik őket.

A kutatás online adatfelvétellel készült, és a 18-49 éves női lakosságot reprezentálja korcsoport, végzettség és lakóhelytípus jellemzői alapján.

 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5