Egységes árú menük egy hétig a top éttermekben

Címkék: étterem, Étterem Hét

Eszközök:Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Deluxe Magazin

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

Az Étterem Hét program keretében egy héten keresztül háromfogásos vacsora menüt fogyaszthatnak el a vendégek mintegy 50 budapesti top étteremben, mindenhol egységesen 3000 forintos áron, szervízdíjjal együtt.

A 2011-es budapesti Étterem Hét 31 résztvevő éttereméhez idén 20 további fővárosi étterem csatlakozott, köztük olyan éttermek, mint az Aranyszarvas bisztró, a Bambuszliget japán étterem, Gepárd és Űrhajó Bolyki borbisztró és a Pavillon de Paris francia étterem.

New Yorkban is bevált

Az Étterem Hét ötlete eredetileg New Yorkból származik, ahol a program olyannyira sikeres, hogy évente többször is megrendezésre kerül. A holland Étterem Hét népszerűsége után a DiningCity.com Belgiumban is bevezette a programot, utána pedig Bécs, Shanghai, Szingapúr, Róma és Budapest következett.

MTI
Idén még többen vesznek benne részt

A tavalyi program keretében megvalósult magas résztvevői szám jelzi, hogy a budapesti lakosság körében fennáll az igény TOP éttermekben történő étkezésre elérhető áron. "Fő célunk, hogy hosszú távon a minőségi vendéglátást helyezzük előtérbe Magyarországon, és sokaknak megadjuk a gasztronómiai élmény örömét - nyilatkozott a célkitűzésekről Kiss Zoltán, a DiningCity.com budapesti munkatársa."

Az Étterem Hét-re kizárólag a www.etteremhet.hu oldalon lehet asztalt foglalni február 29-től egy úgynevezett real time asztalfoglalásokat számláló rendszerrel, ami pontosan számon tartja, hogy az adott éttermekben melyik napra hány szabad hely áll még rendelkezésre a vendégek számára.

iStock
Teljes menüsor egységes áron

Tavaly a legnevesebb éttermekben minden fenntartott helyet lefoglaltak már az első napokban. A helyek korlátozott számban vehetőek igénybe, hiszen a minőségi vendéglátás biztosítása továbbra is fő cél.
 

Az Étterem Hét programban résztvevő éttermek:

220 éves pinceétterem; Abszint étterem; Aranyszarvas bisztró; ARAZ étterem; Bambuszliget japán étterem; Bohémia bisztró; Café Dorottya; Carne di hall; Centrál Kávéház; Chess étterem; Chelsea étterem; Citadella Panoráma étterem; Clock café & étterem; Fuji japán étterem; Gellért söröző; Gepárd és Űrhajó Bolyki Borbisztró; Haxen Király étterem; Hunyadi étterem; Jardinette étterem; Kaeng Som Tom Yum Thai Étterem; Kaltenberg sörház és étterem; Karma Café; Kárpátia étterem & söröző; Kéhli étterem; Kheiron étterem; Kisbuda Gyöngye Halétterem; Krízia olasz étterem; Lajos Király étterem; Manna Lounge&Étterem; Mezcal Mexikói étterem; Millenium da Pippo étterem; Náncsi néni vendéglője; Olive’s étterem (Radisson Blu Béke Hotel); Pavillon de Paris; Peppers! Mediterranean grill (Marriott Hotel); Premium café és étterem; Princessin (Residence Baron Hotel); Puskás Pancho Sport Pub; Remiz kávéház és söröző; Riso Ristorante & Terrace; Robinson étterem; Rozmaring kertvendéglő; Ruben étterem; Symbol Italian Fusion Restaurant; Spirit étterem; Vak Varjú étterem (Pest); Vak varjú étterem (Buda); Zazu Cafe;  Zorbas Taverna; Zsindelyes Étterem és Pálinkaház

 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5